ΕΛΛΑΔΑ

Παπανικολάου: Φουλ επίθεση στον Βαγγέλη Λιόλιο!

Με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου επιτέθηκε στον Βαγγέλη Λιόλιο μετά τις δηλώσεις του τελευταίου για την αναβολή των εκλογών.
Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου με προσωπική δήλωση ζήτησε από την Πολιτεία ν’ ανοίξει ο αθλητισμός ενώ ουσιαστικά τέθηκε υπέρ της άμεσης διεξαγωγής εκλογών.

Με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου επιτέθηκε στον Βαγγέλη Λιόλιο μετά τις δηλώσεις του τελευταίου για την αναβολή των εκλογών.

Ο Άγγελος Παπανικολάου χρησιμοποίησε «σκληρή γλώσσα» χαρακτηρίζοντας «ματαιόδοξο» τον αντίπαλό του και τονίζοντας ότι… ο βασιλιάς είναι γυμνός. Υπενθυμίζουμε ότι την Δευτέρα (29/3) ο Βαγγέλης Λιόλιος θα δώσει συνέντευξη Τύπου επί του θέματος της αναβολής των εκλογών.

«Οι μάσκες έπεσαν… Ένα χρόνο, τώρα, είχε γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι του ενδυματολογικού μας και όχι, μόνο συνόλου. Αλλοίωνε την εικόνα και τη φωνή μας. Θεωρούσαν ότι κρυπτόμενοι πίσω από τις φανταχτερές και ελιτίστικες μάσκες θα «έχτιζαν» νέες καριέρες. Θεωρούσαν ότι θα αποσπούσαν το χειροκρότημα και το θαυμασμό του Ελληνικού μπάσκετ για το ακριβό περιτύλιγμα που παρουσίαζαν. Ώσπου, εν μια νυκτί, οι μάσκες έπεσαν και φανερώθηκε το αληθινό, σκληρό πρόσωπο!

  • Η ομόνοια μετατράπηκε αιφνιδίως σε αποκλεισμούς σωματείων από το μητρώο…
  • Η συνεργασία μετατράπηκε σε διχόνοια και διχασμό μεταξύ των συλλόγων…
  • Η ομοψυχία του Ελληνικού μπάσκετ μετατράπηκε σε αχαλίνωτη επιθυμία για φιλαρχία και πάθος για εξουσία…
  • Η συναίνεση μετατράπηκε ξαφνικά σε πιέσεις για προσωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου…
  • Η επιθυμία για εκλογή προέδρου και συμβούλων της ΕΟΚ από το σώμα μετατράπηκε σε διορισμό από το Πρωτοδικείο…

Αδιαφορώντας για την ακυβερνησία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, αγνοώντας τι θα συμβεί με διοίκηση από το Πρωτοδικείο και γνωρίζοντας τις επιπτώσεις που είχε άλλη Διεθνή Ομοσπονδία που προσέφυγε δικαστικώς.

Μοναδικός στόχος και πρωταρχική επιδίωξη είναι να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία του και να διοικήσει ως πρόεδρος της ΕΟΚ, έχοντας συμβούλους της απόλυτης επιρροής του. Αρχικά με τις μισές ομάδες και εν συνεχεία με τη διοίκηση Πρωτοδικείου, δεδομένου ότι διακινείται το σαββατοκύριακο μεταξύ των συλλόγων έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο ζητεί με επιμονή και ζήλο να υπογράψουν το διορισμό της διοίκησής του. Έτσι ακριβώς αντιλαμβάνεται το πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης ο κ. Λιόλιος.

Ο επίδοξος βασιλιάς είναι γυμνός… »

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College

ΣΧΟΛΙΑ