×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Στο πλευρό του Λιόλιου για την προεδρία της ΕΟΚ ο Δήμος Ντικούδης


Αλέξανδρος Κωτάκης

Στο πλευρό του Λιόλιου για την προεδρία της ΕΟΚ ο Δήμος Ντικούδης


Ο Βαγγέλης Λιόλιος γνωστοποίησε την Παρασκευή (18/9) την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Ελληνική Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και στο πλευρό του θα έχει τον Δήμο Ντικούδη.

Ο πρώην διεθνής και τώρα παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Δήμος Ντικούδης εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να ενεργοποιηθεί κάνοντας λόγο για «ένα ελληνικό μπάσκετ με νέες ιδέες, μεγαλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος, συνεργασία φορέων, διαφάνεια κ αγωνιστικές επιτυχίες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Δήμος Ντικούδης, πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής με πληθώρα τίτλων σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο, ανακοίνωσε τη συμπόρευσή του με τον Βαγγέλη Λιόλιο και το όραμα του #dwsepasa.

O -μεταξύ άλλων- Πρωταθλητής Ευρώπης (2005) και Δευτεραθλητής Κόσμου (2006) με την Εθνική Ελλάδος, έγραψε τα παρακάτω στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

«Φίλες και φίλοι,

αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόσκληση/πρόκληση του κ.Βαγγελη Λιόλιου και να συμπορευθώ και να στηρίξω την προσπάθεια του στην διεκδίκηση της προεδρίας της Ομοσπονδίας του μπάσκετ.

Πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε ένα ελληνικό μπάσκετ με νέες ιδέες, μεγαλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος, συνεργασία φορέων, διαφάνεια κ αγωνιστικές επιτυχίες.

Προτρέπω όλους όσους πιστεύουν σε αυτή τη πορεία να πράξουν το ίδιο.»

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ


Sportime News