×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τιμάται ο Πετρόπουλος χωρίς Απόλλωνα και Προμηθέα!


    Νίκος Μπουρλάκης

Τιμάται ο Πετρόπουλος χωρίς Απόλλωνα και Προμηθέα!


Για το Σάββατο (1/2) στις 18:00 έχει προγραμματιστεί η τιμητική εκδήλωση για τον Νουρέγιεφ του ελληνικού μπάσκετ. Το κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι θα μετονομαστεί σε «Κώστας Πετρόπουλος» προς τιμήν του μεγάλου αθλητή, του κορυφαίου που ανέδειξε ποτέ η Πάτρα. Κι όμως, επειδή η προχειρότητα και η ασυνεννοησία μάλλον εξακολουθούν να υφίστανται στην Ελλάδα, θα γίνει κάτι… απίστευτο: Θα απουσιάζουν από την εκδήλωση ο Απόλλωνας Πάτρας και ο Προμηθέας!!!

Σας φαίνεται παράξενο; Όσο και σε εμάς. Και σίγουρα θα πρέπει να δοθούν επαρκείς εξηγήσεις γι’ αυτό το… απίστευτο φαινόμενο: Να ορίζεται τιμητική εκδήλωση για την μεγαλύτερη προσωπικότητα, αθλητικά και κοινωνικά, της πόλης… Και την ίδια στιγμή να απουσιάζουν οι δύο μεγαλύτερες ομάδες της πόλης. Τρομερό;

Θα σας εξηγήσουμε τι γίνεται. Για τις 18:00 έχει οριστεί η εκδήλωση της μετονομασίας του γηπέδου. Η απόφαση λήφθηκε από το ΔΣ του ΠΕΑΚ στις 4 Νοεμβρίου και ως ημέρα εκτέλεσης αυτής ορίστηκε η 1η Φεβρουαρίου.

Τι γίνεται όμως εκείνη την ημέρα; Αυτό είναι που δεν μπορούμε ούτε να ερμηνεύσουμε αλλά ούτε και να πιστέψουμε.

Πετρόπουλος παρών, Απόλλων απών!!!

Στις 17:00 αγωνίζεται ο Απόλλωνας Πάτρας με τον Οίακα Ναυπλίου για το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας. Είναι η ομάδα που δόξασε και δοξάστηκε ο Κώστας Πετρόπουλος. Και ταυτόχρονα είναι η πλέον λαοφιλής ομάδα στην πόλη. Κι ας αγωνίζεται στην Α2, θα έχει πάντα τον περισσότερο κόσμο. Όλοι το γνωρίζουν αυτό.

Επίσης όπως έγινε γνωστό, μετά τον αγώνα ο Απόλλωνας έχει την τελετή της κοπής της πίτας για το 2020.

Στις 17:45, ο Προμηθέας υποδέχεται τον Ήφαιστο Λήμνου για την Basket League. Με λίγα λόγια και ο εκπρόσωπος της πόλης στα μεγάλα σαλόνια αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει αγώνα περίπου την ώρα της εκδήλωσης.

Και οι δύο μεγαλύτερες (αυτή τη στιγμή) ομάδες της Πάτρας έχουν υποχρεώσεις εντός πόλης. Περίπου την ίδια ώρα της εκδήλωσης για τον Κώστα Πετρόπουλο…

Δεν είναι αδιανόητο; Δεν θα μπορούσε να έχει γίνει άλλος προγραμματισμός;

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα