ΕΛΛΑΔΑ

Το “ATHLOS ZAGORI HIGH-ALT HOOP 2018” στις αρχές Αυγούστου

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ελαφοτόπου διοργανώνει μεταξύ της Πέμπτης 2 και της Κυριακής 5 Αυγούστου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τουρνουά αγώνων καλαθοσφαίρισης 3-επί-3, με την επωνυμία “ATHLOS ZAGORI HIGH-ALT HOOP 2018”.
Το “ATHLOS ZAGORI HIGH-ALT HOOP 2018” στις αρχές Αυγούστου

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ελαφοτόπου διοργανώνει μεταξύ της Πέμπτης 2 και της Κυριακής 5 Αυγούστου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τουρνουά αγώνων καλαθοσφαίρισης 3-επί-3, με την επωνυμία “ATHLOS ZAGORI HIGH-ALT HOOP 2018”.

Μέγας χορηγός – συνδιοργανωτής είναι η εταιρεία αθλητικής ένδυσης ATHLOS Sportswear, ενώ οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Ζαγορίου και της Περιφέρειας Ηπείρου. Η διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο της FIBA και στο επίσημο πρόγραμμά της.

Σκοπός του τουρνουά είναι όχι μόνο η ανάδειξη του ευ αγωνίζεσθαι, του αθλητικού ιδεώδους και η μεταλαμπάδευσή του στους νεότερους αλλά και η ανάδειξη του Ελαφοτόπου και του Ζαγορίου συνολικά ως προορισμών αθλητικού τουρισμού. Για πρώτη φορά φέτος μάλιστα ο Α.Ο. Ελαφοτόπου συνεργάζεται με επιχειρήσεις της περιοχής και προσφέρει εκπτώσεις στη διαμονή και σε δραστηριότητες. Το τουρνουά διοργανώνεται σε μη-κερδοσκοπική βάση από τους εθελοντές του συλλόγου.

Οι αγώνες θα λάβουν χώρα στο Γκράτζειο Αθλητικό Κέντρο Ελαφοτόπου, σε οδική απόσταση τριάντα λεπτών από την πόλη των Ιωαννίνων, και θα ξεκινούν κάθε ημέρα στις 18:30. Θα διαγωνιστούν συνολικά τρεις κατηγορίες ομάδων, με διαφορετική σύνθεση: κατηγορία Ανδρών ηλικίας άνω των 16, κατηγορία Γυναικών ηλικίας άνω των 16 και κατηγορία Εφήβων Ανδρών ηλικίας μεταξύ 12 και 16. Οι κατηγορίες Γυναικών και Εφήβων Ανδρών θα διαγωνιστούν την Πέμπτη 2 Αυγούστου, ενώ η κατηγορία Ανδρών θα διαγωνιστεί τις υπόλοιπες τρεις ημέρες, με την φάση των ομίλων να λαμβάνει χώρα στις 3 και 4 Αυγούστου και την τελική φάση, από τους 16 εώς τον τελικό, την Κυριακή 4 Αυγούστου. Θα διοργανωθούν επίσης διαγωνισμοί τριπόντων και για τις τρεις κατηγορίες.

Δηλώσεις συμμετοχής

Η περίοδος δηλώσεων συμμετοχής λήγει τη Δευτέρα 30 Ιουλίου για όλες τις κατηγορίες. Το κόστος συμμετοχής είναι 30,00€ ανά ομάδα για τις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών και 20,00€ ανά ομάδα για την κατηγορία Εφήβων Ανδρών.

Οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ως εξής:

 • Online στο http://3×3.aoelafotopou.gr/
 • Online στο https://goo.gl/nXzEXR
 • Επικοινωνώντας με τον Α.Ο. Ελαφοτόπου στο facebook ή στο 3×3@aoelafotopou.gr
 • Τηλεφωνικά: +306944681912 (Ντιναλέξης Γεώργιος)
 • Στο γραφείο του κ. Γεώργιου Ντιναλέξη, Σπύρου Λάμπρου 34 Ιωάννινα

Έπαθλα & Παροχές

Οι τέσσερις πρώτες ομάδες όλων των κατηγοριών θα λάβουν μοναδικά έπαθλα και δώρα από τους διοργανωτές, συμπεριλαμβανομένης δωρεάν συμμετοχής στο τουρνουά του 2019, ενώ οι τρεις πρώτες ομάδες των κατηγοριών Ανδρών και Γυναικών θα λάβουν και χρηματικά βραβεία. Συνολικά, όλοι οι συμμετέχοντες στο τουρνουά λαμβάνουν τα εξής:

 1. ΔΩΡΕΑΝ συλλεκτική Premium ATHLOS BASKETBALL Double Face Εμφάνιση (αξία λιανικής 39,68€)
 1. Αναμνηστικά μετάλλια συμμετοχής
 2. Έκπτωση εώς και 30% στη διαμονή σε συνεργαζόμενα τοπικά καταλύματα
 3. Έκπτωση 15% στις δραστηριότητες της Alpine Zone (rafting, κλπ)
 4. Νεράκια και ισοτονικά ποτά
 5. Παρουσία ιατρού και ομάδας πρώτων βοηθειών
 6. Επαγγελματική φωτογράφιση
 7. Βιντεοσκόπηση όλων των αγώνων
 8. Συμμετοχή στην παγκόσμια κατάταξη παικτών της FIBA με ειδική βαθμολογία αναλόγως της επίδοσης της κάθε ομάδας

Οι ενδιαφερόμενοι να συμβάλλουν στη διεξαγωγή της διοργάνωσης ως εθελοντές επίσης θα λάβουν αναμνηστικά μετάλλια και μπλουζάκια και μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά στο +306978152244 (Μιχάλης Κ. Ντιναλέξης) ή επικοινωνώντας με τον Α.Ο. Ελαφοτόπου μέσω facebook ή μέσω e-mail στο 3×3@aoelafotopou.gr.

Καλάθης ο… δημοφιλέστερος!

 

Επέστρεψε στους Μάβερικς ο Χάρις

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.