ΕΟΚ

Έκτακτο Δ.Σ στην ΕΟΚ μετά την έκρηξη των κρουσμάτων

Η ΕΟΚ κινήθηκε πολύ γρήγορα και συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ όπου είναι προσκεκλημένος και ο ΕΣΑΚΕ για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση
Έκτακτο Δ.Σ στην ΕΟΚ μετά την έκρηξη των κρουσμάτων

Ένα 48ωρο μετά το τακτικό Δ.Σ, η ΕΟΚ συγκάλεσε νέο και έκτακτο φυσικά προκειμένου να εκτιμηθεί συνολικά η κατάσταση με το θέμα του COVID-19.

Όπως έπρεπε, η ΕΟΚ κινήθηκε γρήγορα. Με έντονο προβληματισμό και ανησυχία μετά την έκρηξη των κρουσμάτων. Και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον αθλητισμό, το μπάσκετ και την κοινωνία οι παράγοντες της Ομοσπονδίας θέλουν να εκτιμήσουν την κατάσταση ώστε να δουν τι και πως θα πράξουν στο μέλλον.

Άλλωστε από τη στιγμή κατά την οποία υπάρχουν και τα μέτρα της Κυβέρνησης, στην ΕΟΚ θα έχουν όλα τα στοιχεία μπροστά τους προκειμένου ν’ αποφασίσουν. Δεν είναι εύκολη η κατάσταση. Ο κορονοϊός εξαπλώνεται, ο αριθμός των κρουσμάτων έχει εκτιναχτεί και καθημερινά γράφονται αρνητικά ρεκόρ. Οπότε πρέπει να ληφθούν αποφάσεις, με γνώμονα πρωτίστως την υγεία ΟΛΩΝ και φυσικά το καλό του μπάσκετ και της κοινωνίας.

Μάλιστα στο έκτακτο ΔΣ της ΕΟΚ κλήθηκε και ο ΕΣΑΚΕ προκειμένου να εκτιμηθεί ΣΥΝΟΛΙΚΑ η κατάσταση. Το μπάσκετ είναι ενιαίο και πρέπει να συνεργαστούν άπαντες για το καλό του και για τη λήψη αποφάσεων.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.