ΕΟΚ

Λιόλιος- Βασιλακόπουλος: Την Τρίτη (14/9) η… παράδοση- παραλαβή της ΕΟΚ

Ο Βαγγέλης Λιόλιος εγκαταστάθηκε ήδη στο γραφείο του και άρχισε τις πρώτες ενέργειες αλλά την Τρίτη (14/9) το πρωί θα παραδοθεί επίσημα η ΕΟΚ από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο- Αινιγματική η στάση του Παναγιώτη Φασούλα
Λίγο μετά τις 9:30 το πρωί της Δευτέρας (13/9) ο Βαγγέλης Λιόλιος πέρασε το κατώφλι των γραφείων της Ομοσπονδίας και κατευθύνθηκε προς το νέο του γραφείο.

Λίγο μετά τις 9:30 το πρωί της Δευτέρας (13/9) ο Βαγγέλης Λιόλιος πέρασε το κατώφλι των γραφείων της Ομοσπονδίας και κατευθύνθηκε προς το νέο του γραφείο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Βαγγέλης Λιόλιος έφτασε τα ξημερώματα στην Αθήνα. Αφού τη βραδιά του εκλογικού του θριάμβου (Κυριακή 12/9) βρισκόταν στο Promitheas Park στην Πάτρα με τους συνεργάτες του. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας ξεκίνησε για την Αθήνα και νωρίς το πρωί της Δευτέρας (13/9) μπήκε στο νέο του γραφείο.

Η επίσημη διαδικασία παράδοσης- παραλαβής αναμένεται να γίνει το πρωί της Τρίτης (14/9). Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θα συναντηθεί με τον Βαγγέλη Λιόλιο στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Και θα περάσουμε και τυπικά στη νέα εποχή.

Ο απερχόμενος πρόεδρος θα ενημερώσει το νέο διοικητικό ηγέτη της Ομοσπονδίας για ορισμένα ζητήματα και θα περάσουμε στην επόμενη μέρα.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ μάλιστα υπήρξε πολύ συγκεκριμένος στην τηλεδιάσκεψη που έκανε με τους συνεργάτες του αμέσως μετά την ανακοίνωση του εκλογικού του θριάμβου: «Δεν υπάρχουν πανηγυρισμοί, δεν υπάρχουν τυμπανοκρουσίες. Νικήσαμε ως ομάδα κι έτσι θα συνεχίσουμε, κανείς δε βρίσκεται πάνω από την ομάδα» ήταν μέσες- άκρες το νόημα των όσων είπε ο Βαγγέλης Λιόλιος προς τους συνεργάτες του.

Θέλει να διατηρηθούν οι ίδιοι χαμηλοί τόνοι γνωρίζοντας ότι τους περιμένει πολλή δουλειά. Ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας θέλει να προχωρήσει άμεσα κάποια ζητήματα που δε μπορούν να αντέξουν άλλη καθυστέρηση. Επίσης λογικά την Τετάρτη (15/9) θα γίνει και η πρώτη συνεδρίαση ώστε να συγκροτηθεί σε σώμα το Δ.Σ.

Απ’ εκεί και πέρα αποτελεί αίνιγμα η στάση που θα τηρήσει ο Παναγιώτης Φασούλας. Η ανακοίνωση που εξέδωσε δεν περιλαμβάνει μόνο πίκρα αλλά ταυτόχρονα… θυμό και αμφισβήτηση! Κάπως έτσι εντείνονται οι φήμες ότι δε θα συμμετέχει στο νέο Δ.Σ και τη θέση του θα πάρει ο Γιάννης Τσουμής (επίσης της παράταξής του). Αλλά αυτό είναι κάτι που θα το καθορίσει ο ίδιος.

Το βέβαιο είναι ότι δε μπορεί να είναι ευχαριστημένος όχι μόνο από το συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά και από το… εσωτερικό! Όταν ο ίδιος αν και υποψήφιος πρόεδρος λαμβάνει λιγότερες ψήφους από μέλη της παράταξής του που εκλέγονταν για το ΔΣ τότε υπάρχει κι άλλο ζήτημα.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College

ΣΧΟΛΙΑ