Ελευθεριάδης: «Την επόμενη φορά θα είμαστε καλύτεροι»


Μαντώ Καψάλη

Ελευθεριάδης: «Την επόμενη φορά θα είμαστε καλύτεροι»


Η Εθνική Ελλάδας γνώρισε την ήττα από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, μια ήττα χωρίς κόστος και ο βοηθός του Θανάση Σκουρτόπουλου, Γιάννης Ελευθεριάδης μίλησε για την εικόνα της ομάδας του.

Ο Γιάννης Ελευθεριάδης μετά το τέλος του αγώνα στην συνέντευξη Τύπου τόνισε:  «Ήρθαμε εδώ με επτά νέους παίκτες, που είναι πρώτη φορά στην ομάδα. Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία για μας. Αρχίσαμε το ματς όχι καλά, χωρίς συγκέντρωση, ειδικά στην άμυνα και χάσαμε.

Όλο το παιχνίδι προσπαθούσαμε να καλύψουμε τη διαφορά και δεν έπρεπε να βρεθούμε σε αυτή τη θέση. Χάσαμε και τον προπονητή μας για μια διαμαρτυρία. Είναι μια εμπειρία για τους παίκτες μας, την επόμενη φορά θα είμαστε καλύτεροι. Συγχαρητήρια στη Βοσνία και εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, Βέντραν Μπόσνιτς τόνισε: «Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, έκαναν εξαιρετική δουλειά. Ειδικά στην άμυνα, γιατί κρατήσαμε τον αντίπαλο κάτω από τους 70 πόντους.

Είναι φανταστικό γιατί κερδίσαμε για πρώτη φορά την Ελλάδα σε επίσημο ματς. Ξέραμε πως έχουμε ήδη προκριθεί, αλλά δείξαμε μεγάλη διάθεση και κάναμε ό,τι έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη.

Όταν ανέλαβα το 2018 είχα μεγάλο κίνητρο για να βοηθήσω την πατρίδα μου κα ένιωσα πως πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να δώσω χαρά στον κόσμο μας.

Είναι σπουδαία υπόθεση που προκριθήκαμε και ειδικά ο τρόπος που το κάναμε, από ένα από τα πιο δύσκολα γκρουπ»

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras