Ελλάδα: Συγκίνηση και αποθέωση για τους διεθνείς (vids)

Ελλάδα: Μια πολύ όμορφη στιγμή σημειώθηκε πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Εθνικής μας με την Σερβία στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, για την τελευταία ημέρα του τουρνουά «Ακρόπολις». Η ΕΟΚ τίμησε όλους τους αθλητές που συνέβαλλαν προκειμένου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Φυσικά αναφερόμαστε στα παιδιά που...

Ελλάδα: Μια πολύ όμορφη στιγμή σημειώθηκε πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Εθνικής μας με την Σερβία στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, για την τελευταία ημέρα του τουρνουά «Ακρόπολις». Η ΕΟΚ τίμησε όλους τους αθλητές που συνέβαλλαν προκειμένου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Φυσικά αναφερόμαστε στα παιδιά που αγωνίστηκαν στα «παράθυρα» και τα οποία δυστυχώς δεν είναι εφικτό να δώσουν το «παρών» στην μεγάλη διοργάνωση που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Ετσι η Ελληνική Ομοσπονδία αποφάσισε να τους τιμήσει σε ένα γεμάτο και ενθουσιώδες ΟΑΚΑ που τους τίμησε με ένα πολύ πολύ θερμό χειροκρότημα.

Ο κάθε παίκτης παρέλαβε μια αναμνηστική φανέλα με το όνομα και το νούμερο του από τη διοίκηση της ΕΟΚ και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκη με τις επευφημίες να είναι συνεχείς!

Έτσι κατά σειρά, χαιρέτησαν την Εθνική ομάδα και παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους οι: Χρήστος Σαλούστρος, Δημήτρης Μαυροειδής, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Νίκος Γκίκας, Χάρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Βασίλης Μουράτος, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Μιχάλης Λούντζης και Δημήτρης Κακλαμανάκης.

Δείτε το στιγμιότυπο από το ματς Ελλάδα – Σερβία

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύου.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram