Ο Ρικ Πιτίνο στη media day για την Εθνική ομάδα επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Sportime, τονίζοντας ότι ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα αγωνιστεί στο Τουρνουά Ακρόπολις. 

Όπως διαβάσατε πρώτα στο Sportime.gr, ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο για τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η Εθνική ομάδα στο τουρνουά Ακρόπολις.

Ο Σπανούλης εδώ και δύο μέρες αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις. Το πρόβλημα δεν είναι καθόλου σοβαρό αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος για ρίσκο.

Ο Ρικ Πιτίνο τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο Σπανούλης δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους. Ήρθε σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά, είχε μία εξαιρετική εβδομάδα αλλά είχε ένα πολύ ελαφρύ τράβηγμα και ήταν επιλογή μου να τον προστατέψω γιατί θέλω να τον έχω έτοιμο για το Προολυμπιακό του Καναδά και δεν θέλω να ρισκάρω».

Κάπως έτσι ο Σπανούλης θα ταξιδέψει στον Καναδά μαζί με την αποστολή χωρίς να έχει αγωνιστεί στα τεστ της Εθνικής ομάδας. Υπενθυμίζουμε ότι στο «Ακρόπολις» το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά το Μεξικό (Παρασκευή 18/6), το Πουέρτο Ρίκο (Σάββατο 19/6) και τη Σερβία (Κυριακή 20/6). Όλοι οι αγώνες της Εθνικής ομάδας θ’ αρχίσουν στις 20:00 και θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ3.