ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Εθνική ομάδα: Παρόντες οι παίκτες του Ολυμπιακού κόντρα στην Τουρκία

Το Sportime σας είχε ενημερώσει εγκαίρως για τις επικείμενες συναντήσεις του Βαγγέλη Λιόλιου με εκπροσώπους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ενόψει των αγώνων με την Τουρκία και ο πρώτος λευκός καπνός φάνηκε
Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα ενισχύσουν την Εθνική ομάδα στους αγώνες με την Τουρκία στις 25 και 28 Φεβρουαρίου όπως προέκυψε από τη συνάντηση που έγινε.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα ενισχύσουν την Εθνική ομάδα στους αγώνες με την Τουρκία στις 25 και 28 Φεβρουαρίου όπως προέκυψε από τη συνάντηση που έγινε.

Η Εθνική ομάδα είναι υπόθεση όλων και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος κίνησε έγκαιρα τη διαδικασία προκειμένου να πετύχει την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση στους δύο αγώνες με την Τουρκία: Πρώτα στις 25 Φεβρουαρίου στα Άνω Λιόσια κι ακολούθως στις 28 του ίδιου μήνα στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει έγκαιρα, θα γίνονταν συναντήσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού προκειμένου να ενισχύσουν την Εθνική ομάδα σε αυτές τις πολύ σημαντικές υποχρεώσεις.

Την Πέμπτη (3/2) ο πρόεδρος της ΕΟΚ, συναντήθηκε με μέλη της ΚΑΕ Ολυμπιακός που τον διαβεβαίωσαν ότι οι διεθνείς της ομάδας θα τεθούν στη διάθεση της Εθνικής. Φυσικά με απαραίτητη προϋπόθεση να μην αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού εκείνο το διάστημα.

Και κάνουμε λόγο για πέντε παίκτες και συγκεκριμένα τους Κώστα Σλούκα, Κώστα Παπανικολάου, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιώργο Πρίντεζη, Μιχάλη Λούντζη και Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη, που σηματοδοτεί μια νέα πορεία στις σχέσεις συνεργασίας της Ομοσπονδίας με τις ομάδες.

Ο Ολυμπιακός έχει να παίξει στις 24 Φεβρουαρίου εντός έδρας με την Αρμάνι Μιλάνο ενώ ο επόμενος αγώνας του είναι στις 4 Μαρτίου στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος θα συναντηθεί την Παρασκευή (4/2) με αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι οι πράσινοι είχαν βοηθήσει στους πρώτους αγώνες με τους Βασίλη Καββαδά και Λεωνίδα Κασελάκη. Βεβαίως στελέχη όπως ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Γιώργος Παπαγιάννης ή ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι υπερπολύτιμα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Όλα καλά λοιπόν καθώς πέρα από την επικείμενη ενίσχυση, οι σχέσεις συνεργασίας (όπως προαναφέραμε) της ΕΟΚ με τις ομάδες, δείχνει ένα νέο δρόμο που μόνο αισιόδοξα μηνύματα στέλνει προς το σύνολο του ελληνικού μπάσκετ. Άλλωστε η Εθνική ομάδα είναι υπόθεση ΟΛΩΝ

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ