Το Μεξικό, το Πουέρτο Ρίκο και τη Σερβία θ' αντιμετωπίσει κατά σειρά η Εθνική ομάδα στο πλαίσιο του Τουρνουά «Ακρόπολις» το οποίο θα διεξαχθεί 18-20 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.

Το Μεξικό, το Πουέρτο Ρίκο και τη Σερβία θ’ αντιμετωπίσει κατά σειρά η Εθνική ομάδα στο πλαίσιο του Τουρνουά «Ακρόπολις» το οποίο θα διεξαχθεί 18-20 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.

Η Εθνική ομάδα θα αρχίσει εντός της επόμενης εβδομάδας την προετοιμασία της για το Προολυμπιακό Τουρνουά.  Το οποίο θα φιλοξενηθεί στην Βικτόρια του Καναδά (29/6-4/7).

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα υπάρχει απαρτία. Όπως είχε αποκαλύψει το Sportime σε αναλυτικό ρεπορτάζ από τις 13/5, πέρα από την ημερομηνία άφιξης του Πιτίνο υπήρχαν κι άλλες σημαντικές λεπτομέρειες. Με βασική αυτή του Νικ Καλάθη ο οποίος, αν λάβουμε υπόψη τις ημερομηνίες των πλέι οφ στην Ισπανία, δύσκολα θα είναι παρών στο τουρνουά. Λογικά θα ενσωματωθεί απευθείας με την αποστολή για την αναχώρηση στον Καναδά (24/6).

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ την Δευτέρα (31/5) και κατόπιν του δεύτερου μίτινγκ που θα έχουν ο Πιτίνο και οι συνεργάτες του, θα ανακοινωθεί και η σύνθεση της Εθνικής που θα αρχίσει προετοιμασία. Λογικά στις πρώτες μέρες θα βοηθήσουν κάποιοι παίκτες στις προπονήσεις οι οποίοι σταδιακά θα αποχωρούν όταν θα υπάρχει ενσωμάτωση. Ο ρόλος τους βέβαια είναι πολύ σημαντικός καθώς θα προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στην ομάδα.

Το τουρνουά «Ακρόπολις» θα είναι τα τελευταία τεστ πριν από τους αγώνες στον Καναδά. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δε θα δώσει η Εθνική κάποια φιλικά εκεί πριν τους επίσημους αγώνες. Αφού θα κλειστούν σε φούσκα αμέσως.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

18 Ιουνίου

Σερβία-Πουέρτο Ρίκο

Ελλάδα-Μεξικό

19 Ιουνίου

Μεξικό-Σερβία

Ελλάδα-Πουέρτο Ρίκο

20 Ιουνίου

Πουέρτο Ρίκο-Μεξικό

Ελλάδα-Σερβία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη συνάντηση Πιτίνο και συνεργατών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τότε θα μιλήσουν Πιτίνο και Σπανούλης