Ευρωμπάσκετ 1987

Σήμερα στις 20:00 μέσω της ΕΡΤ Sports θυμόμαστε ξανά τον μεγάλο τελικό της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Σοβιετική Ένωση και το μεγάλο «θαύμα» του  Ευρωμπάσκετ 1987 που ανέδειξε στη συνέχεια το ελληνικό μπάσκετ. Η ΕΡΤ Sports μας δίνει την ευκαιρία να θυμηθούμε τον τεράστιο θρίαμβο για το ελληνικό μπάσκετ, την πρώτη κατάκτηση του πανευρωπαϊκού...

Σήμερα στις 20:00 μέσω της ΕΡΤ Sports θυμόμαστε ξανά τον μεγάλο τελικό της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Σοβιετική Ένωση και το μεγάλο «θαύμα» του  Ευρωμπάσκετ 1987 που ανέδειξε στη συνέχεια το ελληνικό μπάσκετ.

Η ΕΡΤ Sports μας δίνει την ευκαιρία να θυμηθούμε τον τεράστιο θρίαμβο για το ελληνικό μπάσκετ, την πρώτη κατάκτηση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος για την Εθνική μας ομάδα.

Σήμερα Κυριακή (14/06) στις 20:00 η ΕΡΤ Sports παρουσιάζει το “έπος” της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στην Σοβιετική Ένωση με το 103-101 μέσα στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και “ξυπνάει” έντονα συναισθήματα σε κάθε Έλληνα μπασκετόφιλο και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης- Να δίνεις εξετάσεις μέσα στο Ευρωμπάσκετ του ‘87 (Vid)

Ένας τελικός, μία ομάδα που όχι μόνο κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης, αλλά να αλλάξει και όλα τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι τότε για το ελληνικό μπάσκετ και πώς αυτό πέρασε για τα καλά στο “αίμα” των Ελλήνων.

Συντονιστείτε στις 20:00 στην ΕΡΤ Sports για να ξαναζήσετε το μεγάλο θρίαμβο του Ευρωμπάσκετ 1987. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι…