Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου με προσωπική δήλωση ζήτησε από την Πολιτεία ν’ ανοίξει ο αθλητισμός ενώ ουσιαστικά τέθηκε υπέρ της άμεσης διεξαγωγής εκλογών.

Ο Άγγελος Παπανικολάου ανακοίνωσε ότι ο Δημήτρης Κυριακόπουλος θα είναι στο πλευρό του για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ. 

Ο Άγγελος Παπανικολάου ανακοίνωσε ότι ο Δημήτρης Κυριακόπουλος θα είναι στο πλευρό του για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ. 

Ο Άγγελος Παπανικολάου αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή καλωσορίζω στη μεγάλη μπασκετική οικογένεια τον κ. Δημήτρη Κυριακόπουλος. Έναν εργάτη του Ελληνικού μπάσκετ, που συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα και μέσα από το ΔΣ της ΕΣΚΑ. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και είμαι βέβαιος ότι θα πορευτούμε ενωμένοι για την περαιτέρω ανάπτυξη του μπάσκετ.

Αναλυτικά: Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αλλάζει εποχή, στις εκλογές που έρχονται θα διεκδικήσουν την Διοίκηση τρεις εξαιρετικοί υποψήφιοι, δείγμα του υψηλού επιπέδου του αθλήματός μας. Σπουδαίος θα είναι οποίος αναδειχθεί Πρόεδρος ξεπερνώντας δύο μεγάλες προσωπικότητες και σαφώς θα έχει την υποστήριξη όλων.

Το σκέφτηκα πολύ, το παίδεψα αρκετά μέσα στο μυαλό μου και τελικά αποφάσισα ανάμεσα σε τρεις εξαιρετικούς να διαλέξω τον πιο ρομαντικό παράγοντα, τον πιο κοντινό στη δική μου διαδρομή, στις εκλογές της Ε.Ο.Κ. θα είμαι υποψήφιος και θα βοηθήσω όσο μπορώ τον Άγγελο Παπανικολάου άλλωστε αυτό το παιχνίδι έχει τέτοια αγωνία που ένας καρδιολόγος μας είναι πάντα απαραίτητος… Καλή επιτυχία φίλε»!