×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΛεΜπρόν: Δεν πάει Παγκόσμιο λόγω «Space Jam 2»


Σαν… «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε η είδηση ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν θα βρίσκεται στο Παγκόσμιο της Κίνας του Σεπτεμβρίου, λόγω των γυρισμάτων του «Space Jam 2».

Έχουμε ακούσει πολλές φορές απίστευτες δικαιολογίες παικτών για να μην αγωνιστούν με το εθνόσημο στη φανέλα. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι μια κατηγορία μόνος του, μιας και για χάρη της πολυαγαπημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων θα απουσιάσει από το  Παγκόσμιο.

Η ταινία που έκλεψε την καρδιά μικρών και μεγάλων και παραμένει  στην κορυφή, εδώ και 23 χρόνια, το «Space Jam» επιστρέφει στις μεγάλες οθόνες. Το 1996 ο Μάικλ Τζόρνταν είχε πρωταγωνιστήσει και πλέον η «σκυτάλη» έχει περάσει στον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

«βασιλιάς» αποκάλυψε ότι δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια των ΗΠΑ, αλλά τόνισε ότι δεν εγκαταλείπει την Εθνική και θέλει να είναι μαζί της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020: «Λατρεύω τα πάντα γύρω από τον coach Πόποβιτς, αλλά αυτό το καλοκαίρι είναι δύσκολο για μένα. Αν αισθάνομαι καλά θα παίξω στο Τόκιο το 2020. Αγαπώ τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Βέβαια ο Τζέιμς απέφυγε να πει τον λόγο που δεν θα είναι στα γήπεδα της Κίνας, αλλά τα σενάρια ανέφεραν ότι δεν θα ενισχύσει την ομάδα λόγω των γυρισμάτων της ταινίας «Space Jam 2». Ο Λεμπρόν θα έχει τον κεντρικό ρόλο στην 2η ταινία, ενώ την παραγωγή της έχει αναλάβει η δική του εταιρεία: «James’ SpringHill Entertainment».


Τελευταία Νέα