Βαγγέλης Λιόλιος- ΕΟΚ

Ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε για την επιστροφή της Εθνικής ομάδας στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για τον Νίκο Γκάλη.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, βρέθηκε στην προπόνηση της Εθνικής ομάδα στο «Αλεξάνδρειο» και αναφέρθηκε στην παρουσία του Νίκου Γκάλη στο παιχνίδι με τη Λευκορωσία (17:00, 28/11).

Αρχικά ο Βαγγέλης Λιόλιος είπε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά μας που η Εθνική ομάδα είναι στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια και που ο κόσμος αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια γιατί είναι κάτι που επιθυμούσε πολύ.

Το ότι ο αγώνας θα γίνει σε αυτό το γήπεδο σηματοδοτεί μια νέα εποχή. Εγώ είμαι περήφανος απλά και μόνο που βρίσκομαι εδώ.

Εννοείται πως είμαι αισιόδοξος και εννοείται πως θα είμαστε όλοι μια ψυχή και μια φωνή για να κερδίσει η Εθνική ομάδα, που είναι η ομάδα όλων μας. Είναι η ομάδα που ενώνει όλους μας, είναι πάνω από σωματεία και περιοχές, είναι στην κορυφή και την ψυχή όλων μας», τόνισε,

Ενώ για τον Νίκο Γκάλη είπε ο πρόεδρος της ΕΟΚ: «Ο Νίκος Γκάλης δεν είναι απλώς ένας παίκτης, αλλά ένα έμβλημα του ελληνικού μπάσκετ στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, ένας άνθρωπος που μας ενώνει διαχρονικά και διαπολιτιστικά. Η παρουσία του στο γήπεδο την Κυριακή δείχνει ποια είναι η επόμενη μέρα για το ελληνικό μπάσκετ. Αυτό είναι το ελληνικό μπάσκετ: άνθρωποι που το πήραν στις πλάτες τους και πετούν πάλι μαζί μας για να συνεχίσουμε και να οδηγήσουμε το ελληνικό μπάσκετ σε νέες επιτυχίες».