×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πιτίνο- ΕΟΚ: Θα μείνει μόνο η φωτογραφία


    Νίκος Μπουρλάκης

Πιτίνο- ΕΟΚ: Θα μείνει μόνο η φωτογραφία


Θα είναι  Ρικ Πιτίνο στην Εθνική ομάδα στο προολυμπιακό (αν κι εφόσον γίνει) ή στους Ολυμπιακούς Αγώνες (εφόσον με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο; Κατά δική του δήλωση, ναι… Θα μας επιτρέψετε όμως να διατηρήσουμε κάποια ερωτηματικά. Και με βάση πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ θα πρέπει να είμαστε κάπως επιφυλακτικοί στο αν θα δούμε τελικά τον Πιτίνο να βρίσκεται στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Κατ΄αρχήν ο Αμερικανός προπονητής δεν έχει ασχοληθεί ούτε… λεπτό με την Εθνική ομάδα. Με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο βρέθηκε μόνο την ημέρα που υπήρξε η κοινή φωτογράφιση. Κάποια αιτήματα που εμφανίζονται από την πλευρά του, διοχετεύονται στην Ομοσπονδία μέσω του ατζέντη του. Παράλληλα, ένα αίτημα που αφορούσε… τέσσερις ξένους προπονητές (επίσης δεν τέθηκε απευθείας από τον ίδιο) ως συνεργάτες του, φυσικά και δεν προχώρησε. Η Ομοσπονδία δεν μπορεί φυσικά να προσλάβει ένα τεχνικό τιμ μόνο με αλλοδαπούς προπονητές. Επίσης η επαφή που έγινε με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο ήταν μάλλον εθιμοτυπική καθώς το όνομα του προπονητή του Ηφαίστου, ουδέποτε έφτασε στον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Σε αντίθεση με εκείνα των ξένων…

Οι οιωνοί δεν είναι καλοί

Επίσης ο τρόπος που χειρίστηκε το θέμα της επιστροφής του στο NCAA δεν αποτελεί και… καλό οδηγό συνεργασίας. Μαζί με όλα τα παραπάνω. Και μέσα σε όλα αυτά θα πρέπει να τονίσουμε και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sportime.gr ότι εμφανίστηκε ο GM των Μιλγουόκι Μπακς, Τζον Χορστ και ζήτησε από ανθρώπους της Ομοσπονδίας έναν τρόπο επικοινωνίας με τον Πιτίνο… Για να μιλήσουν για τον Αντετοκούνμπο!

Οι Μπακς ψάχνουν τον Ομοσπονδιακό ( ; ) προπονητή για να μιλήσουν για τον Αντετοκούνμπο. Τέλος…

Οι οιωνοί δεν είναι καλοί λοιπόν. Επίσης με όλα τα παραπάνω έχει υπάρξει και σκεπτικισμός στην Ομοσπονδία σχετικά με τις προθέσεις του Πιτίνο. Διότι, όπως προαναφέραμε, αν κρίνουμε από τον χειρισμό του στο θέμα του Αϊόνα, οι ενδείξεις δεν είναι καλές.

*To ρεπορτάζ δημοσιεύτηκε στην έντυπη έκδοση του Sportime την Πέμπτη 19/3.