×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σλούκας : Αυτά είναι τα δεδομένα !


Ο Κώστας Σλούκας πονάει μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Ιταλία και μαζί του… πονάει η Εθνική. Υπάρχει αισιοδοξία; Βεβαίως… Προβλέψεις όμως δεν μπορούν να γίνουν. Διότι αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει. Και όπως η κατάσταση του διεθνούς γκαρντ θα εκτιμάται μέρα με τη μέρα, έτσι ακριβώς θα πηγαίνει και το ρεπορτάζ. Αλλωστε δεν έχει νόημα τώρα να ψάχνουμε… αποκλειστικότητες και ειδικά σε ιατρικά θέματα. Που κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει επακριβώς.

Πως έχουν λοιπόν τα δεδομένα; Για να δώσουμε μια πρώτη εκτίμηση, αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι 50-50 σχετικά με το αν θα προλάβει ο Σλούκας να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Κι αυτό προέκυψε μετά την μαγνητική στην οποία υπεβλήθη ο Σλούκας και φυσικά ακολούθησε η ενημέρωση της Ομοσπονδίας.

Πάμε λοιπόν, να δούμε την συνέχεια. Ο άσος της Φενέρμπαχτσε άρχισε ήδη θεραπευτική αγωγή υπό τον Δημήτρη Σκορδή τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κατά κάποιο τρόπο ο… δικός του φυσικοθεραπευτής. Την Τρίτη (20/8) θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του κι εκεί θα φανούν κάποια πρώτα μηνύματα. Και κυρίως θα ξεκαθαρίσει για το αν μπορούν να είναι αισιόδοξοι οι άνθρωποι της Εθνικής ομάδας.

Ο Σλούκας περιμένει, Κόνιαρης και Αθηναίου στην Κίνα! 

Η αποστολή αναχωρεί την Τετάρτη (21/8) για την Κίνα. Ο Σλούκας φυσικά δεν πρόκειται να ταξιδέψει αλλά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα έχει έναν επιπλέον γκαρντ μαζί του για ασφάλεια. Αυτό σημαίνει ότι τόσο ο Αθηναίου όσο και ο Κόνιαρης θα ταξιδέψουν στην Κίνα κι εκεί αναλόγως της κατάστασης του Σλούκα θα φανεί ποιός θα μείνει εκτός δωδεκάδας.

Εφόσον όλα πάνε καλά τότε ο 29χρονος άσος θα ταξιδέψει μόνος του για την Κίνα ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα. Αλλιώς (κάτι που απεύχονται όλοι) θα μείνει εκτός δωδεκάδας και το ρόστερ θα αποτελείται από τους παίκτες που ηδη θα βρίσκονται στην μακρινή χώρα.

Το βέβαιο είναι ότι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αλλά και οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας έχουν ξεκαθαρίσει ότι ακόμα κι αν υπάρχει το… ελάχιστο ποσοστό να διακινδυνεύσει υποτροπή ο παίκτης, τότε δεν τίθεται θέμα ταξιδιού του στην Κίνα. Η υγεία του Σλούκα (όπως και του κάθε παίκτη) είναι παραπάνω από οτιδήποτε άλλο.

Δήλωση 12άδας μέχρι 30/8

Και βέβαια έχει σημασία να τονίσουμε ότι το δικαίωμα να δηλώσει η Εθνική ομάδα την 12άδα που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο της Κίνας, εκπνέει στις 30 Αυγούστου. Μέχρι τότε όλοι θα ξέρουν τι θα γίνει με τον Σλούκα.

Επαναλαμβάνουμε ότι αυτά είναι τα δεδομένα. Κι αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να πει μετά βεβαιότητας τι συμβαίνει με την περίπτωση του διεθνούς άσου. Υπάρχει αισιοδοξία, αλλά μέχρι εκεί.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα