Sportime

Βασιλακόπουλος κατά Ζαγκλή για τα ματς Παναθηναϊκού κι Εθνικής

Επιστολή διαμαρτυρίας του Γ. Βασιλακόπουλου στον Αν. Ζαγκλή για το ότι τα παιχνίδια της Εθνικής και του Παναθηναϊκού συμπίπτουν χρονικά.

Αλέξανδρος Κωτάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Βασιλακόπουλος κατά Ζαγκλή για τα ματς Παναθηναϊκού κι Εθνικής
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Επιστολή διαμαρτυρίας στον Γενικό Γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή, απέστειλε ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Μέσω αυτής εκφράζει τα παράπονά του για την ώρα έναρξης του σημερινού (24/2, 21:00) αγώνα της Εθνικής μας ομάδας (για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021) η οποία συμπίπτει με το τζάμπολ του Ρεάλ - Παναθηναϊκός(διεξάγεται επίσης σήμερα, στις 22:00) για τη Euroleague.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος απέστειλε την παρακάτω επιστολή στον Γενικό Γραμματέα της FIBA Ανδρέα Ζαγκλή.

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την οργάνωση του Παγκόσμιου Μπάσκετ μιας και την ίδια μέρα που σε αγώνα πρόκρισης παίζει η Ελλάδα με την Βοσνία Ερζεγοβίνη, γίνεται και ο αγώνας Παναθηναϊκός – Ρεάλ. Τονίζω, ίδια μέρα και ίδια ώρα και μην μου πείτε ότι δεν έχετε ευθύνη. Εκεί κατάντησε το Παγκόσμιο Μπάσκετ. Αλλά αυτό θα συζητηθεί με τα αρμόδια όργανα», αναφέρει η επιστολή που έστειλε ο Βασιλακόπουλος.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Επίσης σε κατηγορίες: Euroleague Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα