×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βασιλόπουλος: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Αθηναίου (pic)


    Sportime Team

Βασιλόπουλος: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Αθηναίου (pic)


Αν ένας άνθρωπος από την Εθνική Ελλάδας γνωρίζει από σοβαρούς τραυματισμούς, είναι χωρίς δεύτερη σκέψη ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Ο διεθνής φόργουορντ, ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στο παρκέ όταν τραυματίστηκε ο Γιάννης Αθηναίου και βρέθηκε στο πλευρό του.

Μάλιστα τον σήκωσε στα χέρια μαζί με τον Γιάννη Μπουρούση, προκειμένου να τον πάνε στα αποδυτήρια, καθώς δεν μπορούσε να περπατήσει.

Όταν λοιπόν έγινε γνωστό το πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, θέλησε να του στείλει ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα μέσα από το προσωπικό του Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μάντζαρης: Επιστρέφει και πάει Κίνα με την Εθνική

«Θα προτιμούσα να σε κουβαλάω έτσι για να σε πετάξω σε μια πισίνα ρε αδερφέ… αλλά η ζωή τελικά είναι φτιαγμένη με δυσκολίες!! Όλοι θα σου πουν να μείνεις δυνατός, γιατί απλά έτσι τους έχεις μάθει..!!

Δεν είναι like κ καρδούλες η ζωή, ούτε μετριέται έτσι η αγάπη.. κ εσύ έχεις αρκετή γιαυτο το άθλημα!.. αυτό το άθλημα που σε κάνει να πονάς κ που το κυνηγάς κάθε μέρα ώστε να γίνεις καλύτερος.. άλλοι λένε ότι είναι μια δοκιμασία, άλλοι λένε η κακιά στιγμή!! Κανείς δεν ξέρει.. αυτό που ξέρω εγώ είσαι ΕΣΥ..!!

Κ είμαι σίγουρος πως θα είσαι κάθε μέρα εκεί, κλεισμένος σε ένα φυσικοθεραπευτηριο και σε ένα γυμναστήριο ΜΟΝΟΣ σου για να γίνεις καλά.. αυτή είναι κύριοι η ζωή ενός πρωταθλητή. Μια ζωή, που πολλές φορές η επιτυχία μετριέται με τα σημάδια που έχεις στο κορμί σου!!δεν είναι παράσημα, ούτε απλές γρατζουνιές.. είναι πόνος!! Πόνος για κάτι που αγαπάς…!! Κ ότι αγαπάς δεν το αφήνεις ποτέ.. @johnathi17 μείνε δυνατός κ εμείς θα είμαστε πάντα εκεί για σένα!.. #team#hellas#together», ήταν τα λόγια του.

 

View this post on Instagram

 

Θα προτιμούσα να σε κουβαλάω έτσι για να σε πετάξω σε μια πισίνα ρε αδερφέ… αλλά η ζωή τελίκα είναι φτιαγμένη με δυσκολίες!! Όλοι θα σου πουν να μείνεις δυνατός,γιατί απλά έτσι τους έχεις μάθει..!! Δεν είναι like κ καρδούλες η ζωή, ούτε μετριέται έτσι η αγάπη.. κ εσυ έχεις αρκετή γιαυτο το άθλημα!.. αυτό το άθλημα που σε κάνει να πονάς κ που το κυνηγάς κάθε μέρα ώστε να γίνεις καλύτερος..άλλοι λένε ότι είναι μια δοκιμασία,άλλοι λένε η κακιά στιγμή!! Κανείς δεν ξέρει.. αυτό που ξέρω εγώ είσαι ΕΣΥ..!! Κ είμαι σίγουρος πως θα είσαι κάθε μέρα εκεί,κλεισμένος σε ενα φυσικοθεραπευτηριο και σε ένα γυμναστήριο ΜΟΝΟΣ σου για να γίνεις καλά.. αυτή είναι κύριοι η ζωή ενός πρωταθλητή. Μια ζωή, που πολλές φορές η επιτυχία μετριέται με τα σημάδια που έχεις στο κορμί σου!!δεν είναι παράσημα,ούτε απλές γρατζουνιές.. είναι πόνος!! Πόνος για κάτι που αγαπάς…!! Κ ότι αγαπάς δεν το αφήνεις ποτέ.. @johnathi17 μεινε δυνατός κ εμείς θα είμαστε πάντα εκεί για σένα!.. #team#hellas#together

A post shared by Panagiotis Vasilopoulos (@vasilo21) on

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.


Τελευταία Νέα