ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Και το «καλό» κλίμα συνεχίζεται – Αγνόησε τον Γουόκαπ ο Σλούκας όταν πήγε για χειραψία!

Τα πράγματα έχουν ξεφύγει για τα καλά, με την τοξικότητα του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός να επηρεάζει την Εθνική Ελλάδας μπάσκετ.
Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Και το «καλό» κλίμα συνεχίζεται – Αγνόησε τον Γουόκαπ ο Σλούκας όταν πήγε για χειραψία!

Νέα προβλήματα έχουμε για την Εθνική Ελλάδας μπάσκετ, αφού βλέπουμε ότι οι σχέσεις των παικτών έχουν επηρεαστεί πολύ από τους τελικούς της Basket League, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, αφού μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια, το «τριφύλλι» ήταν αυτό που είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Έτσι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια του, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να στείλει τους παίκτες του Παναθηναϊκού στην Εθνική Ελλάδας μπάσκετ, προκειμένου να βοηθήσει στη νέα αυτή προσπάθεια που γίνεται.

Και ενώ το κλίμα θα έπρεπε να γίνει καλύτερο και να σταματήσουν όλα αυτά, ειδικά ανάμεσα στους παίκτες, βλέπουμε ότι γίνεται το αντίθετο.

Ο Κώστας Σλούκας μετά το τέλος της τρίτης αναμέτρησης που ο Παναθηναϊκός νίκησε με 83-76 , αρχικά είχε μία λογομαχία με τον Αϊζάια Κάνααν, ενώ στη συνέχεια αγνόησε επιδεικτικά τον Τόμας Γουόκαπ, που τον προσέγγισε να του δώσει το χέρι του.

Όλα αυτά, λίγες μέρες πριν οι δυο τους μπουν μαζί στο γήπεδο για να αγωνιστούν με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ.

Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Δείτε το βίντεο με τον Κώστα Σλούκα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Και το «καλό» κλίμα συνεχίζεται – Αγνόησε τον Γουόκαπ ο Σλούκας όταν πήγε για χειραψία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.