Η Εθνική ομάδα βρίσκεται σε άλλο επίπεδο, δεν την αποκαλούν αδίκως «επίσημη αγαπημένη» κι αυτό πιστοποιείται ποικιλοτρόπως.

Το νέο αεροσκάφος με τις μορφές έξι διεθνών παικτών παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια ανακοίνωσης χορηγικής συνεργασίας και σίγουρα εντυπωσιάζει

Η Εθνική ομάδα βρίσκεται σε άλλο επίπεδο, δεν την αποκαλούν αδίκως «επίσημη αγαπημένη» κι αυτό πιστοποιείται ποικιλοτρόπως.

Πλέον έχει και το «δικό της» αεροσκάφος η Εθνική ομάδα. Κι αυτό αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης που έγινε στην Τεχνική Βάση της AEGEAN του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στο πλαίσιο της ανανέωσης της χορηγικής συνεργασίας της εταιρείας με την ΕΟΚ.

Η εικόνα είναι εντυπωσιακή καθώς στο νέο αεροσκάφος περιλαμβάνονται οι μορφές των Γιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθη, Γιώργου Παπαγιάννη, Κώστα Σλούκα και Κώστα Παπανικολάου.

Μάλιστα ο Παπαγιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν παρόντες στην εκδήλωση, εντυπωσιάστηκαν από το αεροσκάφος και φωτογραφήθηκαν.

Ομολογουμένως πρόκειται για μια εντυπωσιακή εικόνα που ταυτόχρονα πιστοποιεί τη δυναμική του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αλλά και τις «υψηλές πτήσεις» που όλοι προσδοκούν.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος αποκάλυψε ότι το ιστορικό και καθιερωμένο τουρνουά Ακρόπολις θα έχει πλέον και την Aegean στην ονομασία του.

«Μαζί με την AEGEAN θα πετά και η Εθνική ομάδα κι αυτό μας κάνει πραγματικά περήφανους» είπε ο Βαγγέλης Λιόλιος που παρέδωσε μια φανέλα της Εθνικής ομάδας στον Πρόεδρο της εταιρείας, Ευτύχιο Βασιλάκη.

«Συνειδητοποίησα πόσο αγαπάτε τις εθνικές ομάδες εσείς στην AEGEAN. Δεν είστε απλά ένας χορηγός, είστε ο εθνικός αερομεταφορέας μας και είστε σάρκα από τη σάρκα μας. Θέλουμε με αυτό το αεροπλάνο να γυρίσουμε στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια με διακρίσεις και μετάλλια.

Η εικόνα του αεροσκάφους με τους Έλληνες παίκτες δεν είναι μια απλή εικόνα, συμβολίζει την πίστη για το ελληνικό μπάσκετ. Εύχομαι όσο ψηλά πετάξει το αεροπλάνο αυτό να πετάξει και το ελληνικό μπάσκετ και η Εθνική ομάδα»

Η φανέλα με το «8» ήταν συμβολική αφού τόσα είναι τα χρόνια που συνεργάζεται η εταιρεία με την Ομοσπονδία.

«Είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε τόσα χρόνια με την Εθνική ομάδα. Ό,τι ενώνει είναι κάτι που στηρίζουμε και ό,τι δείχνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της χώρας θέλουμε να ταυτιζόμαστε μαζί του» είπε ο Ευτύχιος Βασιλάκης.