×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

AS: «Ενδιαφέρεται η Μπαρτσελόνα για Καλάθη, αλλά…»


    Sportime Team

AS: «Ενδιαφέρεται η Μπαρτσελόνα για Καλάθη, αλλά…»


Η Ισπανική εφημερίδα AS ανέλυσε όλα τα δεδομένα για την πιθανή μετακίνηση του Νικ Καλάθη από τον Παναθηναϊκό στην Μπαρτσελόνα.  

Το όνομα του Νικ Καλάθη συζητείται αρκετά τον τελευταίο καιρό και τα σενάρια για την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό δίνουν και παίρνουν.

Ο μάνατζερ του, Πάνος Καπάζογλου είχε τονίσει ότι ο παίκτης του έχει συμβόλαιο και το μόνο που περιμένει είναι να επιστρέψει στα παρκέ.

Από την Ισπανία έρχονται δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Μπαρτσελόνα θέλει να… κλέψει τον Καλάθη από τον Παναθηναϊκό.

Η AS ανέλυσε όλα τα δεδομένα και τα κλειδιά της υπόθεσης και φυσικά ο παράγοντας δεν είναι άλλος από το οικονομικό κομμάτι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η αποχώρηση του Μάλκολμ Ντιλέινι σε συνδυασμό με την αυτή του Κέβιν Πάνγκος (το συμβόλαιο του λήγει στις 30 Ιουνίου και πιθανότατα δεν θα ανανεώσει αν βρεθεί αντικαταστάτης για τη θέση του) θα επιφέρει εξοικονόμιση χρημάτων στην Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα και σε συνδυασμό με τις 8οο χιλιάδες που θα πάρουν οι Καταλανοί από τον επιλογή του Λεονάρντο Μπολμάρο στο φετινό draft είναι τα βασικά κλειδιά για να προτείνει στον Νικ Καλάθη ένα συμβόλαιο που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του.

Ωστόσο το συμβόλαιο του Καλάθη και η πρόταση που θα του κάνουν, αν αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό δεν θα πρέπει να ξεπεράσει το μπάτζετ της φετινής σεζόν που είχε η Μπαρτσελόνα.


Τελευταία Νέα