Μπερτομέου: «Ένα ποσοστό φιλάθλων θα δει από κοντά το Final 4»


Μαντώ Καψάλη

Μπερτομέου: «Ένα ποσοστό φιλάθλων θα δει από κοντά το Final 4»


Ο Τζόρντι Μπερτομέου παραχώρησε συνέντευξη στο Associated Press και μίλησε για το επερχόμενο Final Four στην Κολωνία και τόνισε την αισιοδοξία του πως θα υπάρχουν φίλαθλοι στις εξέδρες.

Ο αναλυτικά όσα είπε ο Μπερτομέου: «Φυσικά δεν θα δούμε γεμάτο το γήπεδο, αυτό είναι δεδομένο. Είναι ακόμη πολύ νωρίς να πούμε αν θα επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο, αλλά το πιο σημαντικό, αυτό που μας απασχολούσε περισσότερο από κάθε τι άλλο στην αρχή της σεζόν ήταν αν θα είμαστε σε θέση να παίξουμε τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Παραμένουμε αισιόδοξοι ότι ένα ποσοστό φιλάθλων θα μπορέσει να δει από κοντά το Final 4.

Οπότε αυτό που εξετάζουμε τώρα είναι πώς θα διαχειριστούμε το γεγονός ότι θα πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική διαδικασία σε σχέση με όσα έχουμε δει σε Final 4, τα προηγούμενα χρόνια. Τις επόμενες εβδομάδες και μήνες θα κοιτάξουμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος και πώς θα μπορέσουμε να είμαστε κοντά στους φίλους της EuroLeague Basketball, αν αυτοί δεν καταφέρουν να βρίσκονται στο γήπεδο».

 

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news