×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μπερτομέου για Ολυμπιακό: «Δεν θέλουμε να αναμειχθούμε»


    Sportime Team

Μπερτομέου για Ολυμπιακό: «Δεν θέλουμε να αναμειχθούμε»


Ο Τζόρντι Μπερτομέου βρέθηκε στο Ισραήλ και παρέθεσε συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν έχει εγχώριες υποχρεώσεις.

Σε ερώτηση για την περίπτωση του Ολυμπιακού, απάντησε ο Μπερτομέου: «Όπως είπαμε πριν από μερικούς μήνες, δεν μπορούμε να ελέγξουμε το τι συμβαίνει στις εγχώριες λίγκες. Είναι μια συνέπεια κάποιου πράγματος που συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν θέλουμε να αναμειχθούμε.

Δεν το βλέπουμε αυτό ως παράδειγμα ή τάση για τις ομάδες μας. Το γεγονός ότι πλέον έχουμε 18 ομάδες δημιουργεί μία καλή ισορροπία μεταξύ της ποιότητας των ομάδων και της συμβατότητας της λίγκας με τα εθνική πρωταθλήματα. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε περαιτέρω, αυτό θα γινόταν μόνο σε μία κατάσταση, κατά την οποία οι σύλλογοι δεν θα ήταν σε θέση να αγωνιστούν στα πρωταθλήματά τους. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα συμβεί αυτό».

Ενώ ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague ρωτήθηκε και για τον Ντέιβιντ Μπλατ: «Ο Ντέιβιντ είναι ένας από τους πιο ωραίους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Με έχει εκπλήξει πολλές φορές. Και ως προπονητής και ως άνθρωπος. Είναι ένας άνθρωπος που μας μαθαίνει πράγματα και το πώς να αντιμετωπίζουμε δυσκολίες. Δεν είμαστε χαρούμενοι που πλέον λείπει από τα παρκέ και δεν προπονεί κάποια ομάδα. Σίγουρα μας λείπει»


Τελευταία Νέα