×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μπερτομέου: «Μικραίνει τις ομάδες η FIBA, θα μείνει ο Παναθηναϊκός»


    Sportime Team

Μπερτομέου: «Μικραίνει τις ομάδες η FIBA, θα μείνει ο Παναθηναϊκός»


Αρκετά σίγουρος για την παραμονή του Παναθηναϊκού στη Euroleague, έδειξε ο Τζόρντι Μπερτομέου στις τελευταίες του δηλώσεις.

Ο ισχυρός άνδρας της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μίλησε και για όσους αποχωρούν για να πάνε στη FIBA, τονίζοντας ότι οι ομάδες «μικραίνουν».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάνατζερ Σλούκα: «Έχει συμβόλαιο, δεν υπάρχει καμία συζήτηση»

«Αν η FIBA προσφέρει χρήματα σε κάποιες ομάδες, καταλαβαίνω πως αυτό είναι ελκυστικό. Έχουμε δει περιπτώσεις στο παρελθόν που ομάδες πήραν αυτή την απόφαση (να πάνε στο BCL) και δεν έχουν βελτιωθεί σημαντικά, όπως η Χάποελ Ιερουσαλήμ και η Μπάμπεργκ. Η απόφαση αυτή δεν ήταν επιτυχημένη για τις ομάδες. Εμείς δεν προσφέρουμε ποτέ χρήματα σε μια ομάδα, η FIBA έχει διαφορετική πολιτική, είναι ξεκάθαρο. Έτσι οι ομάδες γίνονται “μικρότερες”».

Έπειτα, αναφέρθηκε στην πιθανότητα του Παναθηναϊκού να αποχωρήσει από την Euroleague, δηλώνοντας: «Φυσικά και περιμένω να μείνουν (στην Euroleague). Ο Παναθηναϊκός είναι ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό κλαμπ, είναι μέρος της ιστορίας του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ξέρω πως έχουν κάποιες δυσκολίες, αλλά όλες οι ομάδες έχουν, οπότε δεν αποτελούν εξαίρεση. Είμαι σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα μείνει μαζί μας, γιατί το μέλλον του Παναθηναϊκού δεν θα είναι καλύτερος εκτός Euroleague. Το να φύγεις από την Euroleague, η ομάδα σου χάνει την ευκαιρία να προσφέρει στους φιλάθλους το καλύτερο προϊόν στην Ευρώπη».


Τελευταία Νέα