×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Χουριέτ: «Απλήρωτοι οι παίκτες, πληρωμένος προκαταβολικά ο Ομπράντοβιτς»


Νίκος Μπουρλάκης

Χουριέτ: «Απλήρωτοι οι παίκτες, πληρωμένος προκαταβολικά ο Ομπράντοβιτς»


Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Hurriyet» η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε έχει απλήρωτους τους παίκτες τους δυο τελευταίους μήνες, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που έχει η ομάδα! Βέβαια, στον αντίποδα υπάρχει ένας στην ομάδα, που έχει πάρει τα λεφτά του. Όπως αναφέρει το τουρκικό έντυπο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει πληρωθεί κανονικά!

Σε ένα άκρως ενδιαφέρον ρεπορτάζ προχώρησε η εφημερίδα της Τουρκίας, που αναλύει τα οικονομικά προβλήματα της Φενέρμπαχτσε. Όχι αποκλειστικά της ομάδας μπάσκετ, καθώς η Φενέρ λειτουργεί ως Οργανισμός και ο Αλί Κοτς είναι πρόεδρος όλου του Οργανισμού.

Αναφέρεται στο ρεπορτάζ ότι όπως και στην ομάδα ποδοσφαίρου, έτσι και στο μπάσκετ, ο προπονητής (Ομπράντοβιτς) έχει πληρωθεί προκαταβολικά. Όλο το μισθό του… Αντίθετα οι παίκτες βρίσκονται δύο μήνες πίσω στις πληρωμές.

Αναφέρεται επίσης ότι η κύρια πηγή εσόδων του Οργανισμού είναι το ποδόσφαιρο. Η αποτυχία όμως των τελευταίων δύο ετών έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Καθώς έχουν χαθεί εκατομμύρια δολάρια…
Κάπως έτσι επηρεάζονται αρνητικά και τα υπόλοιπα τμήματα. Η ομάδα μπάσκετ γυναικών της Φενέρμπαχτσε, έχει μεγάλα ζόρια… Οι αθλήτριες είναι τρεις μήνες μέσα!
Μάλιστα σε μια προσπάθεια να ανεβάσει το ηθικό των αθλητών και των αθλητριών της Φενέρμπαχτσε, ο Κοτς βρέθηκε τόσο στον αγώνα γυναικών (με την Γαλατασαράι) όσο και στην ποδοσφαιρική αναμέτρηση με την Κόνια.

«Ο Κοτς τελειώνει τον μύθο Ομπράντοβιτς»

Απ’ εκεί και πέρα όμως και σε ό,τι αφορά στο μπάσκετ πέρα από το ότι ο Ζοτς έχει πάρει όλα του τα χρήματα, αναφέρονται κι άλλα. Και μάλιστα γίνεται σκληρή κριτική στον πρόεδρο Αλί Κοτς και τους χειρισμούς του.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αγκαλιάζει τον τέως πρόεδρο της Φενέρ, Αζιζ Γιλντιρίμ. Μπροστά ο νυν πρόεδρος, Αλί Κοτς

Στην ουσία, η εφημερίδα επιβεβαιώνει πρόσφατο ρεπορτάζ του Sportime περί άρνησης του Ομπράντοβιτς στη νέα πρόταση του Κοτς.

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε είπε στον Ομπράντοβιτς ότι δεν υπάρχουν σοβαρά έσοδα στο μπάσκετ και του ζήτησε να κατέβει το μπάτζετ στα 10 εκατομμύρια. Το ρεπορτάζ της Hurriyet καταλήγει ότι «ο Ομπράντοβιτς έκλεισε την πόρτα στον Κοτς μετά απ’ αυτό. Και άνοιξε η πόρτα της εξόδου».

Νωρίτερα ενημερωθήκατε από το Sportime για την προοπτική του Λονδίνου, που υπάρχει για τον Ομπράντοβιτς. Πλέον και παρά τα όσα έβγαιναν προς τα Τούρκικα Μ.Μ.Ε. το τελευταίο διάστημα για… ρελάνς του Κοτς, η έξοδος είναι πιο κοντά από ποτέ.

Ψυχρές οι σχέσεις

Μάλιστα πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κοτς και Ομπράντοβιτς έχουν… παγώσει! Ο Σέρβος προπονητής ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος από το γεγονός ότι ο πρόεδρος δεν ήταν και τόσο κοντά στην ομάδα. Και συνεχώς διαμαρτυρόταν για τα οφειλόμενα προς τους παίκτες….

Μάλιστα λέγεται ότι μετά από μια μεγάλη φετινή νίκη της Φενέρμπαχτσε, εμφανίστηκε στα αποδυτήρια ο Αλί Κοτς. Και ο Ομπράντοβιτς αντέδρασε φανερά ενοχλημένος με καυστικό και ειρωνικό τρόπο: «Πως από εδώ πρόεδρε; Σε είχαμε ξεχάσει» είπε μπροστά στους παίκτες δείχνοντας έτσι την ενόχλησή του.

 Τελευταία Νέα