Μπαρτσελόνα Ερτέλ- Βιλερμπάν

Ο Τομά Ερτέλ μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter σχολίασε το όχι και τόσο βελούδινο διαζύγιο του με την Μπαρτσελόνα.  Ο Ερτέλ έμεινε ελεύθερος με την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν μπορεί να υπογράψει σε ομάδα που αγωνίζεται στην ACB. Υποχρεωτικά λοιπόν θα πρέπει να περιμένει το τέλος της σεζόν 2020-2021 για να υπογράψει το...

Ο Τομά Ερτέλ μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter σχολίασε το όχι και τόσο βελούδινο διαζύγιο του με την Μπαρτσελόνα. 

Ο Ερτέλ έμεινε ελεύθερος με την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν μπορεί να υπογράψει σε ομάδα που αγωνίζεται στην ACB. Υποχρεωτικά λοιπόν θα πρέπει να περιμένει το τέλος της σεζόν 2020-2021 για να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με την Ρεάλ Μαδρίτης για 1+1 χρόνια.

Ο Γάλλος γκαρντ σχολίασε σχετικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στήριξαν στις καλές και τις δύσκολες στιγμές, βάζοντας στην άκρη τον φανατισμό και δείχνοντας ότι για να έχει κανείς αξίες, πρέπει να είναι αντικειμενικός και δίκαιος. Να μην κρίνετε και να μην καταδικάζετε κάποιον χωρίς να γνωρίζετε και τις δυο πτυχές της ιστορίας! Ευχαριστώ».