×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Euroleague: Συνεχίζει να ψάχνεται για το πως θα ολοκληρωθεί η σεζόν!


    Sportime Team

Euroleague: Συνεχίζει να ψάχνεται για το πως θα ολοκληρωθεί η σεζόν!


Μέσα από την τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης (9/4) η εκτελεστική επιτροπή της Euroleague (ECA), αποφάσισε πως θα δουλέψει όλα τα πιθανά σενάρια με στόχο την ολοκλήρωση της εφετινής σεζόν 2019/20.

Η Euroleague με τα μέλη και τα στελέχη της πραγματοποίησε ακόμη μία τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη (9/4) με σκοπό να δουν και φυσικά να κρίνουν όλα τα δεδομένα της κατάστασης, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει αν μη τι άλλο τεράστιες αλλαγές σε όλου τος χώρους και πόσο μάλλον και στον αθλητισμό.

Όλες οι διοργανώσεις έχουν ανασταλεί και μέσω τηλεδιασκέψεων αποφασίζονται πράγματα που θα γίνουν με στόχο την ομαλότερη και καλύτερη διεξαγωγή της κάθε Λίγκας.

Έτσι και η Euroleague, που για ακόμη μία φορά στην τηλεδιάσκεψη της 9η Απριλίου, αποφασίστηκε από κοινού να γίνει ότι χρειαστεί για να ολοκληρωθεί η εφετινή σεζόν τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο EuroCup. Και φυσικά πως αυτό μπορεί να επιτευχθεί.

Σημαντικό και καίριο ζήτημα όπως έθεσε η ίδια η Αρχή, είναι η υγεία των παικτών και μελών της κάθε ομάδας.

Από κει και πέρα, στην Euroleague συμφώνησαν πως πρέπει να:

Να συνεχιστεί η ανεύρεση εναλλακτικών σεναρίων που θα επιτρέψουν την επανέναρξη και ολοκλήρωση σε Euroleague και EuroCup, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν κατάλληλα μέτρα υγείας και ασφάλειας για τους παίκτες και όλους τους άλλους συμμετέχοντες.

Ακόμη, να υπάρχουν διεργασίες για την ελαχιστοποίηση των αρνητικών οικονομικών επιπτώσεων και την ανάκαμψη των συλλόγων.

Επιπλέον, να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση με το Προεδρείο Προπονητών της EuroLeague και την Ένωση παικτών, ώστε να υπάρχει συμφωνία και με τις δύο αυτές ενώσεις.

Ιδιαίτερα σημαντικό τόνισε, είναι να συνεχιστεί η δράση #EUROLEAGUEUNITED ώστε να παραμείνουν όσο το δυνατόν πιο κοντά σε κάθε κοινότητα συλλόγων αλλά και σε όλους τους φιλάθλους.

Και τέλος, να διοργανώνουν περιοδικές τηλεδιασκέψεις μεταξύ των στελεχών του πρωταθλήματος και των σωματείων για τα οικονομικά, τα νομικά, το μάρκετινγκ, την επικοινωνία και να μοιράζονται πληροφορίες ώστε να συντονίζουν τις στρατηγικές προσπάθειες.


Τελευταία Νέα