Συναγερμός στην Φενέρμπαχτσε πριν από τη σειρά των πλέι οφ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας καθώς πέντε μέλη της ομάδας βρέθηκαν θετικά στον COVID-19!

Από την Φενέρμπαχτσε δεν έγινε γνωστό αν όλα ή πόσα από τα πέντε αφορούν σε παίκτες της ομάδας. Πάντως αυτό δε σημαίνει και πολλά πράγματα ενόψει του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ για τα πλέι οφ. Η διασπορά στην τούρκικη ομάδα είναι υπαρκτή και μεγάλη και σίγουρα ο κίνδυνος είναι τεράστιος.

Η ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Τα αποτελέσματα των τεστ Covid-19 δύο ατόμων από την ομάδα μας μπάσκετ της Φενέρμπαχτσε,  ήταν θετικά.

Στα τεστ για Covid-19 που έγιναν σήμερα (σ.σ Πέμπτη 15/4 στο Ulker Sports and Event Hall σε παίκτες τεχνικό τιμ και προσωπικό, βρέθηκε ακόμα ένα θετικό δείγμα. Εκτός από εκείνα που είναι ήδη θετικά.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τεστ των δύο ημερών τα οποία έγιναν, ο αριθμός των κρουσμάτων  στην ομάδα μας αυξήθηκαν σε πέντε.

Η διαδικασία απομόνωσης και θεραπείας των ατόμων που είχαν θετικό αποτέλεσμα στο τεστ τους, έχει αρχίσει.

Ενημερώνουμε το κοινό για τα αποτελέσματα».

H Φενέρμπαχτσε είναι να αρχίσει τη σειρά των αγώνων των πλέι οφ στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ την Τετάρτη (21/4-20:00). Οι Ρώσοι έχουν το πλεονέκτημα έδρας και οι πρώτοι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στην έδρα τους.

Απομένει να δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ. Αν τελικά θα γίνει ο αγώνας. Αλλά ακόμα κι αν γίνει πόσοι και ποιοι θα είναι διαθέσιμοι.