Γκρμπόβιτς

Ο Γκόραν Γκρμπόβιτς, υπεύθυνος της «Stark Arena»,μίλησε και εξήγησε για ποιον λόγο το Βελιγράδι έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που αποφασιστεί επανέναρξη της Euroleague. Μιλώντας στο RTS, ο Γκρμπόβιτς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όλη η διαδικασία είναι αρκετά περίπλοκη, γιατί πρέπει να συγκεντρώσουμε 18 ομάδες σε μία πόλη και να διεξαχθούν έξι αγωνιστικές πριν τελειώσει η...

Ο Γκόραν Γκρμπόβιτς, υπεύθυνος της «Stark Arena»,μίλησε και εξήγησε για ποιον λόγο το Βελιγράδι έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που αποφασιστεί επανέναρξη της Euroleague.

Μιλώντας στο RTS, ο Γκρμπόβιτς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όλη η διαδικασία είναι αρκετά περίπλοκη, γιατί πρέπει να συγκεντρώσουμε 18 ομάδες σε μία πόλη και να διεξαχθούν έξι αγωνιστικές πριν τελειώσει η Euroleague.

Μιλάμε για 54 αγώνες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, θα γίνει το Final Eight και το Final Four. Μιλάμε δηλαδή για 62 αγώνες.

Το Βελιγράδι έχει το αβαντάζ σε σχέση με όλες τις άλλες πόλεις, γιατί ξεκινήσαμε να επικοινωνούμε με την Euroleague πολύ νωρίτερα, από την πρώτη κιόλας μέρα που έγινε γνωστό το πλάνο επανέναρξης σε μία πόλη. Στείλαμε αμέσως γράμμα με τον δήμαρχο, Γκόραν Βέσιτς».