Ιτούδης

Η ΤΣΣΚΑ έκανε τρομερή ανατροπή, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το... θαύμα  της και ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για την εικόνα της ομάδας του στο παρκέ.

Η ΤΣΣΚΑ έκανε τρομερή ανατροπή, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το… θαύμα  της και ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για την εικόνα της ομάδας του στο παρκέ.

Αρχικά ο Δημήτρης Ιτούδης είπε: «Προφανώς η Εφές είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα, σχεδόν 3 δεκάλεπτα. Ήμασταν διστακτικοί και δεν είχαμε καλή επικοινωνία. Ο προπονητής προσπαθεί να βρει λύσεις. Αυτό ήταν το καλύτερο σύστημα και δούλεψε. Το γυρίσαμε το παιχνίδι και το φτάσαμε στην κατάσταση που θέλαμε. Ο Βόγκτμαν πήρε σημαντικό ριμπάουντ. Ο Ουίλ είχε αυτό το σουτ, είναι το ένστικτο του παιχνιδιού. Με όλο το σεβασμό στην Εφές, τους σεβαστήκαμε παραπάνω απ’ όσο έπρεπε. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη επικοινωνία.

Ήμασταν πολύ κακοί και στις δύο πλευρές. Έβαλε ένα πολύ σημαντικό σουτ με φάουλ ο Μίσιτς. Αυτό που με ικανοποιεί είναι που δεν παρατήσαμε ποτέ το παιχνίδι. Στο -16 είπα πως ήθελα να δω τα μάτια να γυαλίζουν. Κάτι που είδα και με χαροποιεί. Η ικανοποίηση ήταν πικρή γιατί για 27 λεπτά δεν συναντήσαμε πουθενά τις δυνατότητές μας.

Η πρώτη επιλογή ήταν ο Κλάιμπενρ. Δώσαμε την καλύτερη επιλογή στον Ουίλ να τελειώσει αυτός τη φάση.

Και οι 4 ομάδες που έρχονται εδώ είναι πετυχημένες. Όταν έρχεσαι εδώ θες να διεκδικήσεις τον τίτλο. Στον ημιτελικό θες να κερδίσεις. Δεν τα καταφέραμε αλλά μπορούμςε να βγάλουμε συμπεράσματα ακαι από τα 27 λεπτά και από τα τελευταία 13. Έχουμε τη σειρά με την Ούνικς και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτή. Κανείς δεν έρχεται εδώ για τον μικρό τελικό».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΣΣΚΑ- Εφές 86-89: Οι καλύτερες φάσεις του ημιτελικού