Η ώρα της πρώτης αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ Μαδρίτης ζυγώνει. Η προαναγγελία της Ευρωλίγκας, όσον αφορά τους «πράσινους» έχει μεγάλη αναφορά στο πρόσφατο παρελθόν και τον περσινό αποκλεισμό στη σειρά με τη Φενερμπαχτσέ. «Αυτό είναι παρελθόν. Μάθαμε απ’ αυτό. Η σειρά με την Φενέρμπαχτσε δεν πήγε όπως θέλαμε. Πολλοί αθλητές έχουν μείνει...

Η ώρα της πρώτης αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ Μαδρίτης ζυγώνει. Η προαναγγελία της Ευρωλίγκας, όσον αφορά τους «πράσινους» έχει μεγάλη αναφορά στο πρόσφατο παρελθόν και τον περσινό αποκλεισμό στη σειρά με τη Φενερμπαχτσέ.

«Αυτό είναι παρελθόν. Μάθαμε απ’ αυτό. Η σειρά με την Φενέρμπαχτσε δεν πήγε όπως θέλαμε. Πολλοί αθλητές έχουν μείνει και φέτος στην ομάδα και ξέρουν ότι κάθε κατοχή μετρά και ότι κάθε αναμέτρηση είναι μάχη. Όλοι μπορούν να τους νικήσουν όλους. Αυτό πιστεύουμε κι εμείς για τους εαυτούς μας, όπως και οι παίκτες κάθε άλλης ομάδας. Μένει να δούμε ποιος θα παίξει το καλύτερο μπάσκετ στην κατάλληλη στιγμή. Ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί», ήταν τα λόγια του Νικ Καλάθη.

Ο Τζέιμς Γκιστ στάθηκε στη σημασία του πρώτου αγώνα, εξηγώντας: «Το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό, γιατί εκεί φαίνεται ποια ομάδα βάζει τους κανόνες της στη σειρά. Το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό, αλλά νομίζω ότι μετρά περισσότερο η νοοτροπία και το να καταλαβαίνεις το επίπεδο απόδοσης που απαιτείται να πιάσεις. Όταν έχεις την ευκαιρία να προηγηθείς στην σειρά, πρέπει να την εκμεταλλεύεσαι».