Κερεχέτα- Μπασκόνια

Ο πρόεδρος της Μπασκόνια Χοσεάν Κερεχέτα δεν έδειξε καθόλου αισιόδοξος για το ενδεχόμενο να ξεκινήσει και πάλι η σεζόν στην Euroleague. Τελικά ο μόνος αισιόδοξος για την επανέναρξη της Euroleague είναι ο Τζόρντι Μπερτομέου. Αντίθετα, ο ένας μετά τον άλλον οι πρόεδροι και οι άνθρωποι των ομάδων της διοργάνωσης δεν βλέπουν με αισιοδοξία το ενδεχόμενο...

Ο πρόεδρος της Μπασκόνια Χοσεάν Κερεχέτα δεν έδειξε καθόλου αισιόδοξος για το ενδεχόμενο να ξεκινήσει και πάλι η σεζόν στην Euroleague.

Τελικά ο μόνος αισιόδοξος για την επανέναρξη της Euroleague είναι ο Τζόρντι Μπερτομέου. Αντίθετα, ο ένας μετά τον άλλον οι πρόεδροι και οι άνθρωποι των ομάδων της διοργάνωσης δεν βλέπουν με αισιοδοξία το ενδεχόμενο να ξεκινήσει και πάλι η χρονιά και να αποφευχθεί έτσι το οριστικό λουκέτο. Στον κρίκο της αλυσίδας των… απαισιόδοξων ήρθε να προστεθεί και ο Χοσεάν Κερεχέτα.

Ο πρόεδρος της Μπασκόνια, Χοσεάν Κερεχέτα, δεν έδειξε να θεωρεί ότι συγκεντρώνει τεράστιες πιθανότητες το ενδεχόμενο να ξεκινήσει και πάλι η σεζόν στην Euroleague.

Ο Χοσεάν Κερεχέτα μίλησε στο «El Transistor». Η κουβέντα πήγε και στο τι θα γίνει με την Euroleague κι αν ο πρόεδρος της Μπασκόνι είναι αισιόδοξος για την επανεκκίνηση της σεζόν.

Ο Χοσεάν Κερεχέτα απάντησε χωρίς περιστροφές ότι το όλο θέμα δεν είναι εύκολο και επισήμανε ότι είναι απαισιόδοξος ότι η σεζόν θα αρχίσει και πάλι.

Αναλυτικά ο πρόεδρος της Μπασκόνια είπε: «Είναι πολύ περίπλοκο κατά τη γνώμη μου. Κάθε χώρα έχει μία διαφορετική κατάσταση. Για την ACB, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες, γιατί μπορούμε να παίξουμε σε μία πόλη της ίδιας χώρας. Δεν είμαι αισιόδοξος για την επανέναρξη της Euroleague».

Αυτή δεν ήταν η μόνο απαισιόδοξη πρόβλεψη που ακούστηκε σήμερα από τις ομάδες της Euroleague.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν νωρίτερα και ο General Manager της Έφες, Αλπέρ Γιλμάζ, ο οποίος είχε πει ότι θεωρεί πως η Euroleague δεν θα συνεχιστεί.