×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μακάμπι: Την «έκραξε» ο Μπενιαμίν Νετανιάχου


Μαντώ Καψάλη

Μακάμπι: Την «έκραξε» ο Μπενιαμίν Νετανιάχου


H Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι το απόλυτο brand name όχι μόνο του Ισραηλινού μπάσκετ, αλλά και ολόκληρου του αθλητισμού στην χώρα και η δύναμή της είναι τεράστια. Μέχρι και κυβερνήσεις μπορεί να ανεβοκατεβάσει. Που λέει ο λόγος βέβαια…

Από την άλλη, όμως, ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, δεν καταλαβαίνει τίποτα και «έκραξε» την ομάδα σύμβολο της χώρας αδιαφορώντας για το πολιτικό κόσμος.

Η αιτία που έκανε τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ να τα πάρει με την Μακάμπι ήταν η απόφαση της ομάδας να… γράψει στα παλιά της τα παπούτσια την απόφαση της κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας να μην επιτρέπεται στην χώρα η συγκέντρωση περισσοτέρων από 5.000 ατόμων σε ένα σημείο. Η απόφαση πάρθηκε στο πλαίσιο των μέτρων που υπάρχουν στην χώρα για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Η Μακάμπι είχε περισσότερους από 5.000 οπαδούς της στην «Menora Mivtachim Arena» στο χθεσινό ματς (4/3) με την Εφές για την Euroleague.

O Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου δεν είδε με καλό μάτι την στάση αυτή και τα… έχωσε στην Μακάμπι.

Ο Νετανιάχου τόνισε ότι εκτιμά μεν την ομάδα, αλλά καταδικάζει το γεγονός ότι δεν ακολούθησαν τις οδηγίες που υπάρχουν στην χώρα για την μη εξάπλωση του κορονοϊού.

Αναλυτικά ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, είπε: «Εκτιμώ απεριόριστα την ομάδα μπάσκετ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά καταδικάζω το γεγονός ότι δεν ακολούθησαν τις οδηγίες. Με αυτό τον τρόπο, βάζουμε πολλούς πολίτες στον κίνδυνο της μόλυνσης. Θα πρέπει να σεβόμαστε τις οδηγίες»Τελευταία Νέα