×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μαλδονάδο: «Θα ήταν πολύ δύσκολο να χάσει στο γήπεδό του ο Παναθηναϊκός»


    Sportime Team

Μαλδονάδο: «Θα ήταν πολύ δύσκολο να χάσει στο γήπεδό του ο Παναθηναϊκός»


Η ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπάγερν καθόρισε εν πολλοίς το αποτέλεσμα του ματς με τη δική του ομάδα, σύμφωνα με τον Σάλβα Μαλδονάδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Γκραν Κανάρια: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Έπαιξε πολύ καλά, με ένταση και ελευθερία στις κινήσεις. Κυριάρχησαν σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο για εμάς.

Είναι το τέταρτο παιχνίδι σε επτά ημέρες και είμαστε κουρασμένοι. Παίξαμε στην Κωνσταντινούπολη, στη Μάλαγα και στην Αθήνα και είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια των παιδιών, αλλά όχι από το αποτέλεσμα».

Ερωτηθείς τι δυσκόλεψε την ισπανική ομάδα, ο Μαλδονάδο απάντησε: «Μετά από την ήττα που είχε ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου, θα ήταν πολύ δύσκολο να χάσει στο γήπεδό του. Εμείς, από την άλλη, νικήσαμε την Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα που χάνει έχει πάντα περισσότερη ενέργεια. Δεν είναι έκπληξη για εμάς, ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα πολύ καλά στην έδρα του. Έπαιξε πολύ καλά σ’ ένα επίπεδο που εμείς δεν βρισκόμαστε ακόμα».