×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ντιλέινι: Έξαλλος με την απόφαση της Euroleague (pic)


    Μαντώ Καψάλη

Ντιλέινι: Έξαλλος με την απόφαση της Euroleague (pic)


Ο Μάλκολμ Ντιλέινι εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στις νέες αποφάσεις που εξέδωσε η Euroleague σχετικά με την επανεκκίνηση της διοργάνωσης, μόλις εξομαλυνθεί η κατάσταση με τον κορονοϊό.

Νωρίτερα την Τετάρτη (25/3) η Euroleague αποφάσισε να συνεχιστεί η σεζόν μόλις εξομαλυνθεί η κατάσταση και άσσος της Μπαρτσελόνα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter εξέφρασε τα παράπονά του.

Μεταξύ άλλων τόνισε μάλιστα, πως η διοργανώτρια αρχή της Εuroleague δεν συμμερίζεται την υγεία των αθλητών της και τους θέτει σε κίνδυνο.

Αρχικά, ο Αμερικανός γκαρντ έγραψε χαρακτηριστικά: «Όλο αυτό είναι αστείο…».

Στη συνέχεια ο Ντιλέινι τοποθετήθηκε έντονα στο θέμα αυτό, λέγοντας: «Δεν καταλαβαίνετε ότι όταν είσαι σε καραντίνα δεν μπορείς να παίξεις μπάσκετ. Ακόμη και με δουλειά στο σπίτι, κάποιοι θα έχουν να σουτάρουν πάνω από ένα μήνα. Το έχει εξηγήσει αυτό η Ένωση Παικτών στους συγκεκριμένους ανθρώπους;

Δεν είμαι σίγουρος αν όσοι δεν είναι αθλητές καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι να βρεθείς ξανά σε σωστή σωματική κατάσταση όταν είσαι ακόμη και για μια-δυο εβδομάδες εκτός.

Όταν είμαστε ένα μήνα και παραπάνω χωρίς να αγγίξουμε μπάλα, θα χρειαστούμε ακόμη περισσότερο χρόνο. Είναι αδύνατον ειδικά να βρεθείς σε κατάσταση που απαιτείται σε συνθήκες πλει οφ και διεκδίκησης τίτλων».


Τελευταία Νέα