×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ντιλέινι: «Όχι στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό» (pic)


    Sportime Team

Ντιλέινι: «Όχι στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό» (pic)


Ο  Μάλκολμ Ντιλέινι άνοιξε διάλογο με followers του στο twitter και είπε ότι θα ήθελε να πάει στη Μύκονο, αλλά δεν θα ήθελε να πάει στον Ολυμπιακό, ενώ λίγο μετά είπε «όχι» σε σχετικό ερώτημα και για τον Παναθηναϊκό

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι έδειξε ξεκάθαρα τις διαθέσεις του για το ενδεχόμενο να πάει στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό και απάντησε σε followers του στο twitter ότι δεν θα ήθελε να πάει στους «ερυθρόλευκους» ή τους «πράσινους».

Ο διάλογος που είχε ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ, βέβαια, έδειξε να είναι στο.. χιουμοριστικό επίπεδο, αν και το «όχι» για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ήταν ξεκάθαρο και απόλυτο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο τέως πλέον παίκτης της Μπαρτσελόνα ρωτήθηκε από έναν follower αν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό. Η απάντηση του Ντιλέινι ήταν ξεκάθαρη καθώς είπε «όχι».

Ο ίδιος follower ρώτησε τον Αμερικανό γκαρντ αν θα ήθελε να πάει στην Μύκονο, προφανώς εννοώντας για διακοπές.

Εκεί ο Ντιλέινι ψήφισε… Μύκονο δαγκωτό και είπε «ναι».

Λίγο μετά ρωτήθηκε από κάποιον άλλο για το αν θα ήθελε να πάει στον Παναθηναϊκό. Κι εκεί ο Αμερικανός «μπόμπερ» απάντησε λακωνικά, αλλά ξεκάθαρα και είπε «όχι».

Ο Ντιλέινι δεν απέρριψε βέβαια, μόνο τις ελληνικές ομάδες. Όταν ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να πάει στην Ρέαλ απάντησε κι εκεί «όχι»!

«Δεν είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό»

Ο Ντιλέινι ρωτήθηκε και αν είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό, διότι όπως ανέφερε αυτός που έθεσε το ερώτημα, υπήρχαν δημοσιεύματα στην Ελλάδα που έλεγαν ότι οι «ερυθρόλευκοι» του έχουν κάνει προσφορά. Η απάντηση ήταν κι εδώ ξεκάθαρη «Όχι, δεν μου πρόσφεραν τίποτα»!

 


Τελευταία Νέα