×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο Μπερτομέου κάνει πλάκα, δεν εξηγείται αλλιώς


Νίκος Μπουρλάκης

Ο Μπερτομέου κάνει πλάκα, δεν εξηγείται αλλιώς


Η επιστολή που έλαβαν οι μέτοχοι της Euroleague δεν κάνει πιο καθαρή την κατάσταση. Αντίθετα εκθέτει σε ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΑΘΜΟ τον Τζόρντι Μπερτομέου. Στην επιστολή υπάρχουν ανακρίβειες. Τρομερές ανακρίβειες. Που πραγματικά δεν μπορούν να ερμηνευτούν.

Αυτά ακριβώς θα σας αναφέρουμε. Λαμβάνοντας υπόψη τα όσα αναφέρονται στην επιστολή που μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Θέμα πρώτο: Η επιστολή αναφέρει ότι απόφαση για διακοπή της Euroleague ελήφθη στις 11 Μαρτίου!

Είναι αλήθεια; Όχι βέβαια. Είναι ανακριβές στο 100%… Δηλαδή η Euroleague αποφάσισε την διακοπή του πρωταθλήματος στις 11 Μαρτίου; Πριν από το ΝΒΑ δηλαδή; Απλώς να θυμίσουμε ότι ο Άνταμ Σίλβερ διέκοψε το ΝΒΑ στις 12 Μαρτίου. Κι εδώ το πειστήριο. Μπορείτε να πατήσετε εδώ για να θυμηθείτε την επιστολή του. Και να δείτε και την ημερομηνία.

Επίσης πως είναι δυνατόν να έχει αποφασιστεί η διακοπή το απόγευμα της 11ης Μαρτίου (όπως αναφέρεται στην επιστολή) αλλά ο Ολυμπιακός να ταξίδεψε… κανονικά για το Βερολίνο στις 12 του ίδιου μήνα;

Ανεξάρτητα αν επέστρεψε με το ίδιο αεροπλάνο καθώς η απόφαση (ουσιαστικά) ελήφθη όταν οι Πειραιώτες ήταν στον… αέρα!

Όπως και στον Παναθηναϊκό ενημερώθηκαν το πρωί της 12ης Μαρτίου να μην ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη. Όπου θα έπαιζαν μπροστά σε 13 χιλιάδες θεατές αλλά εδώ πάμε σε άλλο θέμα.

Θέμα δεύτερο: Τα δεδομένα που μέτρησε η Euroleague είναι υπό… συζήτηση!

Στις 10 Μαρτιου (κάμποσες ώρες πριν την… οριστική διακοπή που λέει) ο Μπερτομέου αρνήθηκε το αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή. Στις 11 Μαρτίου (που λέει ότι αποφασίστηκε η οριστική αναβολή της διοργάνωσης) ο Ολυμπιακός έμαθε ότι θα παίξει στο Βερολίνο με την Αρμάνι.

Μπερτομέου και ανακρίβειες

Κι επειδή ο Μπερτομέου κάνει λόγο για «ασφάλεια του κόσμου» και για σύμπλευση με τις «κατά τόπους κυβερνητικές αποφάσεις», εδώ υπάρχει άλλο θέμα. Ότι την ημέρα που αρνήθηκε το αίτημα αναβολής του Ολυμπιακού ή την αλλαγή έδρας στον αγώνα με την Αρμάνι, η Ιταλική κυβέρνηση είχε βάλει ΛΟΥΚΕΤΟ σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις.

Διαβάστε επίσης: Ώρα να φεύγεις κύριε Μπερτομέου.

Κι επειδή σέβεται τον κόσμο (όπως αναφέρει) θα έκανε τον αγώνα της Μακάμπι με πέντε χιλιάδες κόσμο.

Και θα έστελνε τον Παναθηναϊκό να παίξει σε 13 χιλιάδες κόσμο στην Κωνσταντινούπολη.

Ούτε οι ημερομηνίες του βγαίνουν ούτε και τα επιχειρήματα. Είναι ξεκάθαρο ότι ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς αυτή η ιστορία

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras