×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Οριόλα: «Πιστεύω ότι θα γίνουν Ολυμπιακοί Αγώνες»


    Μαντώ Καψάλη

Οριόλα: «Πιστεύω ότι θα γίνουν Ολυμπιακοί Αγώνες»


Ο Πιερ Οριόλα φιλοξενήθηκε σε καταλανικό ραδιόφωνο και σχολίασε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον κορονοϊό και εξέφρασε την πίστη του ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα γίνουν ενώ για την συνέχιση των Euroleague και ACB δεν ήταν τόσο αισιόδοξος.

Με τον κορονοϊό να καλπάζει στην υφήλιο, όλες οι αθλητικές δραστηρίοτητες έχουν σταματήσει. Το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων που είναι προγραμματισμένη για φέτος το καλοκαίρι και φυσικά η συνέχιση των πρωταθλημάτων.

Ο Πιερ Οριόλα σχολίασε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και εξέφρασε την άποψη του όσον αφορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και την Euroleague και την ACB που η ομάδα του συμμετέχει.

O φόργουορντ της Μπαρτσελόνα ανέφερε μιλώντας στο καταλανικό ραδιόφωνο RAC1: «Αν η αναβολή αγγίξει τους δυο μήνες, θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς να βρούμε ρυθμό».

Εν συνεχεία μίλησε για την Εθνική Ισπανίας: «Θα ήθελα να είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες και πιστεύω ότι θα γίνουν. Δεν ξέρω αν θα τελειώσει η ACB ή η EuroLeague, είναι πολύ περίπλοκο».


Τελευταία Νέα