×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πάμπλο Λάσο: «Έχουμε να βελτιώσουμε πολλά»


    Sportime Team

Πάμπλο Λάσο: «Έχουμε να βελτιώσουμε πολλά»


Ο Πάμπλο Λάσο ήταν ειλικρινής. Είδε την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στη δική του Ρεάλ Μαδρίτης και τον Παναθηναϊκό από την καλύτερη θέση. Και είναι σίγουρο πως την παρακολούθησε ξανά και ξανά σε βίντεο.

Για να εντοπίσει κάθε λάθος. Και να επιχειρήσει να το διορθώσει.

«Πρέπει να παίξουμε καλύτερα από το πρώτο ματς, οι παίκτες είναι κουρασμένοι, αλλά όλοι είναι υγιείς. Οι φίλαθλοι μας έδωσαν ώθηση, αλλά στο επόμενο ματς θέλουμε περισσότερο σπρώξιμο. Θα είναι πολύ σημαντικό», εξήγησε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Ρεάλ.

Και συνέχισε: «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, σε ένα ανταγωνιστικό και δύσκολο ματς. Είχαμε την αίσθηση της ισότητας και ήταν δύσκολο να κερδίσουμε. Ο Παναθηναϊκός δεν σταμάτησε να παλεύει και είχε στιγμές που έπαιξε καλύτερα από εμάς. Πήρε προβάδισμα έξι πόντων, αλλά η ομάδα μας αντέδρασε καλά».

Όσο για το Game 2;   «Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Κάποια τα κάναμε καλά, όλα μέτρια και κάποια κακά. Αυτά πρέπει να διορθώσουμε. Το ριμπάουντ μας, την προσωπική άμυνα, τον ρυθμό και να έχουμε καλύτερο ποσοστό από τη γραμμή των τρίποντων. Στην άμυνα του Καλάθη θα πρέπει να σκεφτούμε πως ένας παίκτης δεν πρόκειται να περιοριστεί μόνο από την προσωπική άμυνα, αλλά από την ομαδική. Ο Καλάθης κάνει τα πάντα και αν σκεφτούμε έτσι είναι λάθος».