Πάρκερ- Βιλερμπάν Βιλερμπάν- Χίμκι LIVE

O πρόεδρος της Βιλερμπάν, Τόνι Πάρκερ, αποφάσισε και  έκανε προπονητή της ομάδας τον αδελφό του, Τι Τζέι Πάρκερ. Εδώ είναι που λένε… αν έχεις μέσο διάβαινε. Ο Τι Τζέι Πάρκερ θα είναι ο νέος προπονητής της Βιλερμπάν. Που κολλάει αυτό με εκείνη την ατάκα για το «μέσο» που είπαμε στο ξεκίνημα. Κολλάει και παρακολλάει, διότι...

O πρόεδρος της Βιλερμπάν, Τόνι Πάρκερ, αποφάσισε και  έκανε προπονητή της ομάδας τον αδελφό του, Τι Τζέι Πάρκερ.

Εδώ είναι που λένε… αν έχεις μέσο διάβαινε. Ο Τι Τζέι Πάρκερ θα είναι ο νέος προπονητής της Βιλερμπάν. Που κολλάει αυτό με εκείνη την ατάκα για το «μέσο» που είπαμε στο ξεκίνημα.

Κολλάει και παρακολλάει, διότι ο Τι Τζέι Πάρκερ δεν είναι άλλος από τον αδελφό του προέδρου της γαλλικής ομάδας και τέως σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Τόνι Πάρκερ!

Αν θεωρεί κανείς ότι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του γαλλικού συλλόγου, που παίζει στην Euroleague δεν είναι… αποτέλεσμα «μέσου», τότε τι να πούμε…

Η γαλλική ομάδα έψαχνε εδώ και καιρό για προπονητή μετά το διαζύγιο με τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς.

Φαίνεται όμως, πως τον βρήκε στο πρόσωπο ενός στενού συγγενή του προέδρου της ομάδας. Τα δημοσιεύματα από την Γαλλία ανέφεραν ότι ο εκλεκτός του Γάλλου για τη τεχνική ηγεσία της ομάδας, είναι ο αδελφός του, Τι Τζέι Πάρκερ

O 36χρονος αδελφός του παλαίμαχου παίκτη του ΝΒΑ έπαιξε κι αυτός μπάσκετ, αλλά δεν έκανε τίποτα το εντυπωσιακό.

Πέρασε από κάποιες γαλλικές ομάδες, όπως οι Boulogne-Levallois, Νανσί, ήταν για ένα φεγγάρι και στην Βιλερμπάν, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η άσημη Orchies, που έπαιζε στην 3η κατηγορία της Γαλλίας.

Ο Τι Τζέι Πάρκερ ήταν ξανά μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας του αδελφού του. Ήταν βοηθός βέβαια. Πλέον όμως, θα πάρει μόνος του τα ηνία και θα χριστεί πρώτος προπονητής του γαλλικού συλλόγου.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα από την Γαλλία ανέφεραν ότι το συμβόλαιο που θα υπογράψει δεν θα είναι για 1 ή 2 χρόνια, αλλά για 3!

Είπαμε… Αν έχεις μέσο διάβαινε…