Στη «Stark Arena» βρέθηκε την τελευταία ημέρα του Final Four της Euroleague στο Βελιγράδι η μητέρα του θρυλικού μπασκετμπολίστα, Ντράζεν Πέτροβιτς. Λίγο πριν από την έναρξη του μικρού τελικού της διοργάνωσης μεταξύ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Ζαλγκίρις, η μητέρα του «Μότσαρτ» βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου. Μάλιστα, οι Μπόστιαν Νάχμπαρ και Σάνι Μπετσίροβιτς έσπευσαν...

Στη «Stark Arena» βρέθηκε την τελευταία ημέρα του Final Four της Euroleague στο Βελιγράδι η μητέρα του θρυλικού μπασκετμπολίστα, Ντράζεν Πέτροβιτς.

Λίγο πριν από την έναρξη του μικρού τελικού της διοργάνωσης μεταξύ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Ζαλγκίρις, η μητέρα του «Μότσαρτ» βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου. Μάλιστα, οι Μπόστιαν Νάχμπαρ και Σάνι Μπετσίροβιτς έσπευσαν να βγουν φωτογραφία μαζί της, με τον πρώτο να την ανεβάζει στο Twitter, γράφοντας:

«Τεράστια τιμή η συνάντηση με την κυρία Μπιζέρκα Πέτροβιτς, μητέρα του παιδικού μου ήρωα και μπασκετικού θρύλου, Ντράζεν! Το να την παρακολουθείς να απολαμβάνει το παιχνίδι και να υποστηρίζει τους παίκτες σε γεμίζει έμπνευση και αποδεικνύει ότι υπάρχει πραγματική αγάπη για το παιχνίδι».