Σβεντ

Ο Αλεξέι Σβεντ για τα επόμενα τρία χρόνια θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Χίμκι, μετά και από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportando, παρά τα όσα ειπώθηκαν σχετικά με την αποχώρηση του Σβεντ από την Χίμκι, αλλά και από την Ευρώπη γενικότερα, όπως όλα δείχνουν ο Ρώσος σταρ...

Ο Αλεξέι Σβεντ για τα επόμενα τρία χρόνια θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Χίμκι, μετά και από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportando, παρά τα όσα ειπώθηκαν σχετικά με την αποχώρηση του Σβεντ από την Χίμκι, αλλά και από την Ευρώπη γενικότερα, όπως όλα δείχνουν ο Ρώσος σταρ θα παραμείνει για την επόμενη τριετία στην ομάδα της Χίμκι.

Ομάδες από Ευρώπη, Κίνα, αλλά και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής είχαν βάλει στο “μάτι” τον Shved, ωστόσο ο έμπειρος γκαρντ θα συνεχίσει με τη φανέλα της Χίμκι.

Φέτος, για ακόμη μία φορά πήρε την ομάδα στις “πλάτες” του και στη διοργάνωση της Euroleague μέτρησε μέχρι και την οριστική διακοπή της 21,4 πόντους και 6,2 ασίστ μ.ο. ανά παιχνίδι σε συνολικά 26 αγώνες που πήρε μέρος.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο