Ωρα για βραβεία. Κάθε λογής. Οι νικητές οφείλουν να ανέβουν στη σκηνή. Να χαμογελάσουν. Και να παραλάβουν το βραβείο τους. Για κάποιους, όπως ο Λούκα Ντόντσιτς (ο οποίος αναδείχθηκε και MVP) ήταν εύκολο. Για άλλους, όπως ο Κάιλ Χάινς και ο Νάντο Ντε Κολό η στιγμή ήταν άχαρη. MVP της φετινής Ευρωλίγκας ο Ντόντσιτς (vid)...

Ωρα για βραβεία. Κάθε λογής. Οι νικητές οφείλουν να ανέβουν στη σκηνή. Να χαμογελάσουν. Και να παραλάβουν το βραβείο τους.

Για κάποιους, όπως ο Λούκα Ντόντσιτς (ο οποίος αναδείχθηκε και MVP) ήταν εύκολο. Για άλλους, όπως ο Κάιλ Χάινς και ο Νάντο Ντε Κολό η στιγμή ήταν άχαρη.

Όπως και να έχει, η Ευρωλίγκα έχει πλέον καθιερώσει την βραδιά των αθλητών την ημέρα ανάμεσα στους ημιτελικούς και τον τελικό.

Κάπως έτσι, ο Ντόντσιτς ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει τα δύο πρώτα βραβεία του: αυτό το Rising Star (για δεύτερη φορά) και εκείνο ως μέλος της καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης. Μαζί του ήταν οι Νικ Καλάθης, Τόρνικε Σενγκέλια (λόγω υποχρεώσεων ευχαρίστησαν μέσω βίντεο), Νάντο Ντε Κολό και Γιαν Βέσελι.

Ο Τσέχος σέντερ της Φενέρ βραβεύτηκε και για την πιο εντυπωσιακή στιγμή στη φετινή Ευρωλίγκα.

Ο Κάιλ Χάινς παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου αμυντικού, ενώ ο γκαρντ της Χίμκι, Αλεξέι Σβεντ πήρε από τα χέρια του γιου του Αλφόνσο Φορντ, του Αλφόνσο Φορντ Τζούνιορ, το βραβείο του κορυφαίου σκόρερ.