×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βατούτιν: Πιθανώς εκτός Ρωσίας κόντρα σε Παναθηναϊκό


    Sportime Team

Βατούτιν: Πιθανώς εκτός Ρωσίας κόντρα σε Παναθηναϊκό


Ένα πρόβλημα φαίνεται ότι υπάρχει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη νέα χρονιά της Euroleague, όπως αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως εξετάζει την διεξαγωγή των αγώνων κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο και τον Παναθηναϊκό, στις 26 Δεκεμβρίου και 3 Ιανουαρίνου, αντίστοιχα, να γίνουν στο εξωτερικό.

Αυτό συμβαίνει γιατί η φυσική έδρα της ΤΣΣΚΑ, αλλά και η εναλλακτική της (Megasport και USK CSKA) δεν είναι διαθέσιμες για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες λόγω διεξαγωγής κάποιων εκδηλώσεων που δεν μπορούν να αναβληθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Σπανούλης: «Οφείλω να βοηθήσω τους νέους»

«Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα για το πού θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της Euroleague με το Μιλάνο και τον Παναθηναϊκό, αφού η Megasport, όπως και η USK CSKA η οποία δεν μας ανήκει επισήμως δεν θα είναι διαθέσιμες για τις ημερομηνίες αυτές.

Τον Ιούνιο, ενημερώσαμε την Euroleague  ότι αν σε αυτές τις ημερομηνίες θα έχουμε εντός έδρας αγώνες, τότε θα έχουμε πρόβλημα με το γήπεδο, αλλά το πρόγραμμα φτιάχτηκε λαμβάνοντας υπόψη τα συμφέροντα και των 18 ομάδων.

Στη Μόσχα στις ημερομηνίες αυτές δεν υπάρχουν ελεύθεροι χώροι που να πληρούν τις απαιτήσεις της Euroleague, επομένως αναγκαζόμαστε να αναζητήσουμε κάποια λύση έξω από την πρωτεύουσα και εξετάζουμε επιλογές τόσο στη Ρωσία όσο και στο εξωτερικό, επομένως με μεγάλη χαρά θα δεχτούμε προτάσεις από άλλες πόλεις.

Το βασικό κριτήριο της Ευρωλίγκα είναι μια αρένα με χωρητικότητα τουλάχιστον 7.000 θέσεων και θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση εντός της ευρωπαϊκής ηπείρου, αλλά εξετάζουμε κάθε επιλογή, η οποία θα πρέπει να εγκριθεί από την Euroleague», ήταν τα λόγια του Βατούτιν.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.


Τελευταία Νέα