Ο Αντρέι Βατούτιν έχει δει ξανά αυτό το έργο. Την ίδια… παράσταση σε διαφορετικά «θέατρα». Με τον ίδιο πρωταγωνιστή, τον Βασίλη Σπανούλη. Και δεν του αρέσει καθόλου! Το βράδυ της Πέμπτης (1/11) ο Ρώσος λαχτάρισε. Ζούσε ένα ακόμη ντεζά βου. Ο Σπανούλης… σεληνιασμένος και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας… μαρμαρωμένη να παρακολουθεί. Τούτη τη φορά, το φινάλε...

Ο Αντρέι Βατούτιν έχει δει ξανά αυτό το έργο. Την ίδια… παράσταση σε διαφορετικά «θέατρα». Με τον ίδιο πρωταγωνιστή, τον Βασίλη Σπανούλη. Και δεν του αρέσει καθόλου!

Το βράδυ της Πέμπτης (1/11) ο Ρώσος λαχτάρισε. Ζούσε ένα ακόμη ντεζά βου. Ο Σπανούλης… σεληνιασμένος και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας… μαρμαρωμένη να παρακολουθεί.

Τούτη τη φορά, το φινάλε διαφοροποιήθηκε. Με τον Βατούτιν να μιλά για τον… φόβο που προκαλεί ο «παράγοντας – Σπανούλης»: Αν οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ φοβούνται τον Σπανούλη, τότε δεν μπορούν να παίζουν στην Euroleague».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό εξηγώντας: «Με όλο τον σεβασμό στους προηγούμενους αντιπάλους μας, αυτό ήταν το πρώτο σοβαρό τεστ που δώσαμε τη φετινή σεζόν στην Euroleague, κάτι που περιμέναμε. Ο αγώνας ήταν επιπέδου Final Four. Πήραμε μία δύσκολη νίκη, επειδή στην αρχή τίποτα δεν πήγε καλά απέναντι σε μία ομάδα που προπονεί καλά ο Ντέιβιντ Μπλατ».