Βόμβα: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Μήτογλου

Πολύ άσχημα τα νέα από την Ιταλία για τον Ντίνο Μήτογλου ο οποίος ανιχνεύθηκε θετικός σε απαγορευτικές ουσίες κατά τη διάρκεια ελέγχου μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ντίνος Μήτογλου βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που είχε γίνει στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπως ανακοίνωσε η Αρμάνι Μιλάνο.

Πολύ άσχημα είναι τα νέα για τον Ντίνο Μήτογλου καθώς μπαίνει σε μια δύσκολη διαδικασία. Η ανακοίνωση της Αρμάνι κάνει λόγο για ανίχνευση θετικού δείγματος από τον διεθνή φόργουορντ, κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε.

Προς το παρόν και μέχρι να φτάσει ως το τέλος η υπόθεση ο παίκτης τίθεται εκτός κάθε δραστηριότητας της ιταλικής ομάδας. Και βέβαια αυτή η εξέλιξη είναι πολύ κακή και για τον ίδιο όπως και για την Εθνική ομάδα της οποίας αποτελεί βασικό και σημαντικό στέλεχος.

Η ανακοίνωση της Αρμάνι Μιλάνο αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Έχοντας μάθει ότι ο αθλητής Ντίνος Μήτογλου βρέθηκε θετικός κατά τη διάρκεια ελέγχου αντιντόπινγκ που έγινε την 4η Μαρτίου μετά τον αγώνα της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό Αθηνών, η Ολίμπια Μιλάνο προχώρησε στον προληπτικό αποκλεισμό του παίκτη και θα προβεί σε οποιαδήποτε άλλη αξιολόγηση μόλις γίνει θα έχει διαθέσιμα όλα τα στοιχεία, που είναι απαραίτητα για την αποσαφήνιση του επεισοδίου».

Οι εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον και σίγουρα πρόκειται για μια είδηση- βόμβα που δεν προκαλεί θετικά σχόλια. Αντιθέτως δημιουργεί προβληματισμό και στενοχώρια.