Βοροντσέβιτς

Ο Αντρέι Βοροντσέβιτς μίλησε για την απόφαση του Κάιλ Χάινς να φύγει από την ΤΣΣΚΑ για την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία ξάφνιασε τους πάντες. Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέι Βοροντσέβιτς, μιλώντας στην ιστοσελίδα ria.ru: «Μείναμε έκπληκτοι όταν ο Κάιλ έγραψε στο chat των παικτών της ΤΣΣΚΑ στο whatsapp. Πρόκειται για σοκ. Με...

Ο Αντρέι Βοροντσέβιτς μίλησε για την απόφαση του Κάιλ Χάινς να φύγει από την ΤΣΣΚΑ για την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία ξάφνιασε τους πάντες.

Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέι Βοροντσέβιτς, μιλώντας στην ιστοσελίδα ria.ru: «Μείναμε έκπληκτοι όταν ο Κάιλ έγραψε στο chat των παικτών της ΤΣΣΚΑ στο whatsapp.

Πρόκειται για σοκ. Με τον Κάιλ παίξαμε τόσα χρόνια μαζί, κερδίσαμε αρκετά τρόπαια, πετύχαμε μεγάλες νίκες και γνωρίσαμε και σκληρές ήττες» υπογράμμισε ο έμπειρος φόργουορντ, ενώ πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι υπάρχουν παίκτες που είναι αναντικατάστατοι. Ήταν φοβερός αρχηγός και οδήγησε την ομάδα. Ελπίζω στην θέση του να έρθει ένας εξίσου ταλαντούχος κι αξιόλογος σέντερ».