Αλεξανδρής

Για μία ακόμη φορά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής προκαλεί με τα σχόλια του...

Ως άνθρωπος του μπάσκετ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο για το ζευγάρι του τελικού του Μουντομπάσκετ στην Κίνα. Η αλήθεια όμως είναι πως το σχόλιό του δεν ήταν και τόσο πετυχημένο.

Δεν είχε καμία σχέση με τις μπασκετικές του γνώσεις, καθώς αυτό που έγραψε ο έμπειρος προπονητής στα social media, ήταν το εξής:

«Ισπανία-Αργεντινή στον τελικό του παγκόσμιου κυπέλλου μπάσκετ… χωρίς έναν έγχρωμο παίκτη!!!!».

Μία άποψη η οποία έχει ήδη προκαλέσει διάφορα σχόλια στα social media. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που συζητιούνται έντονα οι απόψεις που έχει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο οποίος αρκετές φορές έχει σχολιάσει στα social media με τον δικό του τρόπο…

Στο μεταξύ σε συνέντευξη που έδωσε ο Κόμπι Μπράιαντ στους δημοσιογράφους που είναι στην Κϊνα, αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Ελλάδα:

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Οι προκλήσεις υπάρχουν για να εμπνέουν τους νεότερους αθλητές. Η Ελλάδα ήταν πάντα από τους πιο σκληρούς αντιπάλους μας, εξαιτίας του Σπανούλη και του Διαμαντίδη, έχει ιστορία στο μπάσκετ, τώρα έχει και έναν από τους κορυφαίους στον κόσμο. Πρέπει να χτίσει γύρω του και να προχωρήσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ – Κόμπι Μπράιαντ: «Μετά τους Διαμαντίδη-Σπανούλη η Ελλάδα να χτίσει στον Γιάννη»

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram