×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Επίσημη υποδοχή και στην Εθνική Γαλλίας


Η Εθνική Γαλλίας επέστρεψε στην βάση της. Με το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας να επιβεβαιώνει την πρόοδο αλλά και την συνέπεια των Γάλλων σε υψηλό επίπεδο.

Ηταν το δεύτερο σερί χάλκινο μετάλλιο των Γάλλων σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Ακριβώς την ίδια πορεία είχαν και στην διοργάνωση του 2014 που είχε γίνει στην Ισπανία.

Το ταξίδι ήταν μακρύ αλλά οι παίκτες της ομάδας ήταν ευδιάθετοι. Λογικό αυτό γιατί είχαν πετύχει την αποστολή τους κι επέστρεφαν πετυχημένοι στην βάση τους

H αποστολή της Εθνικής ομάδας κατευθύνθηκε προς το Pavillon Gabriel που βρίσκεται στο Champs Elysees όπου και όλα ήταν έτοιμα για να τους υποδεχτούν.

Η Ομοσπονδία είχε κάνει καλή δουλειά, όλα ήταν οργανωμένα και περίμεναν την ομάδα.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μπάσκετ της Γαλλίας, Ζαν Πιέρ Σουϊτά καθώς επίσης και ο προπονητής της ομάδας, Βενσάν Κολέ.

Κι αφού τα είπαν… όλα, φρόντισαν για την καθιερωμένη φωτογραφία με τα μετάλλιά τους. Μέσα στο καμάρι (και δικαίως) όπως μπορείτε να διαπιστώσετε.

Ο Ντε Κολό στο… μακιγιάζ, η Εθνική Γαλλίας στην τηλεόραση

Παρά το γεγονός ότι ήταν πολύ κουρασμένοι από το μακρύ ταξίδι, οι Γάλλοι διεθνείς ήταν συνεπέστατοι στις υποχρεώσεις τους. Ο Νάντο Ντε Κολό όπως και ο Αμάθ Εμπαγιέ, βρέθηκαν στο τηλεοπτικό δίκτυο Canal + προκειμένου να μιλήσουν για την ομάδα και την πορεία της ως το χάλκινο μετάλλιο στην Κίνα.

Για τον λόγο αυτό πέρασαν κι από το μακιγιάζ και μπορείτε να δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το κανάλι στον επίσημο λογαριασμό του. Με τον Νάντο Ντε Κολό να… βάφεται για να μην γυαλίζει! Η Εθνική Γαλλίας στο μπάσκετ έχει την τιμητική της αυτές τις μέρες

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα